|
|||
|
|||
προβλημα στο ενυδρειο μου
πολυ καλησπερα σας
ο γαμπρος μου εχει ενα 100 λιτρο με ζωοτοκα γκαπυ και 2 αγγελοψαρα και εναν μονομαχο εδω και λιγες μερες βρισκει γκαπυ χωρις ματια νεκρα καθως και τα ματια του μονομαχου εχουν φουσκωσει και η ουρα του εχει ξεφτισει καπως μετρησεις δεν ξερω τωρα απλα να ξερετε πως το ενυδρειο εχει πλαστικα φυτα και διακοσμητικα καθε βοηθεια επιθυμητη θα κανουμε αλλαγη νερου και θα ριξουμε μελαφιξ και εκτοζον σαν πρωτη κινηση... |
|
||||
|
||||
εχω την εντυπωση πως τα αγγελοψαρα κανουν τη δουλεια καθως ειναι κιχλιδες και ολιγον τι επιθετικες για τοσο μικρα ψαρια
|
||||
|
||||
Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο; Ειναι στρωμένο το φίλτρο;
Μετρήσεις αμμωνίας, νιτρώδη, νιτρικά; |
|
|||
|
|||
KAΛHMEPA KAI ΠAΛI-ΣYΓNΩMH ΓIA TA KEΦAΛAIAAΛΛA ΓPAΦΩAΠO TO AΠΛ MOY.TO ENYΔPEIO EIMAI ΣTPΩENO ΛAΛA KAI TPEXEI ΠANΩ AΠO 6 MHNEΣ.TA AΓΓ@ΛOΨAPA EINAI .ΠOΛY MIKPA KAI EINAI EΠIΘETIKA METAΞY TOYΣ MONO MOY EIΠE.METPHΣEOΣ ΦYΣIOAΛOΓIKEΣ.NA AΛΛAΞΩ TA AΓΓEΛOΨAPA ΔΛΔ?ΘA ΠAΩ ΣHMEPA NA TOY KANΩ AΛΛAΓH NEPOY KAI METPHΣH ΠAΛI.ΔEN EX
EI KAI YΓPA TEΣT.EYXAPIΣTΩ |
|
||||
|
||||
Τα ψαρια που εχεις ειναι ασυμβατα μεταξη τους , τα αγγελοψαρα ειναι κοπαδοψαρα και θελουν περισσοτερα λιτρα και τα γκαπυ δεν πανε μαζι τους η βαλτα αλλου η δοστα σε αλλον γιατι σε αυτη την <ψαροσαλατα> δεν θα σου μηνει κανενα !
|
||||
|
||||
Ο μονομάχος κάνει την δουλειά...
Περναει την ουρα τον γκαπυ για αλλο αρσενικό μονομάχο... Καλο ειναι να βγάλεις και τα αγγελοψαρα. |
|
||||
|
||||
κραταει τα ζωτοκα και δινει τα αλλα που θελουν μαλακο νερο και πιο πολλα λιτρα..
|
||||
|
||||
πιστευο οτι τα ψαρια φαγονονται μονα τουσ!!!!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με θολο νερο στο 7μηνων ενυδρειο | xripas | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 04-05-07 13:39 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | GEOSTE | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-04-07 15:13 |
SOS - Προβλημα με το ενυδρειο μου | haritidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-04-07 22:57 |
Nεο ενυδρειο-προβλημα στις Ανουμπιες | IRENE | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 26-10-06 16:40 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |