|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πειράζει?
Παιδια πειραζει που στο ενυδρειο μου, που ειναι tanganyika με multies, εβαλα μονο σε μια γωνια 3 ριζουλες απο egeria densa, ετσι ωστε να καλυφθει ο θερμοστατης και το μπαστουνι του φιλτρου?
|
|
||||
|
||||
οχι φυσικα..τι να πειραξει?? τα φυτα μονο καλο κανουν σε ενα ενυδρειο...
τωρα το αν τα μουλτι θα την αφησουν φυτεμενη την egeria ...ειναι αλλο θεμα...
|
||||
|
||||
Αν το ξανακάνεις θα πρέπει να σε banάρουνε
Όχι βρε φίλε, σε τι να πειράξει δηλαδή...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
OK ευχαριστω! Προς το παρον δεν εχω προβλημα με τα μουλτακια διοτι τα αγορασα μωρα και τους κανω οτι γουσταρω. Μετα φοβαμαι που θα μεγαλωσουν θα θελουν να με εκδικηθουν και θα αρχισουν να σκαβουν και θα τα κανουν μεσα.....Αφηστε καλυτερα!
|
|
||||
|
||||
χαχαχα!η εκδικηση των μουλτις
|
||||
|
||||
Και κατι αλλο. Πειραζει εαν προσθεσω στο ενυδρειο μου λιγακι γενικο λιπασμα της τροπικαλ για να δωσω λιγακι ζωντανια στα φυτα μου ή λετε να επηρεασει τα μικρα μου?
|
|
||||
|
||||
κανενα προβλημα
|
|
||||
|
||||
Οκ ευχαριστω πολυ!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εβαλα CO2 δουλεύει συνέχεια μέσω φίλτρου πειράζει; | STAMATIA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-10-08 11:34 |
Φυτά που σαπίζουν..Πειράζει? | Husky_Jim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 02-05-04 19:20 |