|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κατασκευή εξωτερικού φίλτρου
Καλησπερα σας, θέλω την βοήθεια σας αν μπορεί κάποιος, πρώτη ερωτησει με τι κόλλα μπορώ να κολυσω ένα ιδιοκατασκευές φίλτρο; Με κόλλα pvc???????? Δεύτερων θέλω να μου προτείνετε μια αντλία μοτέρ δηλαδή εξωτερική χωρίς να χρειαζετε να μπει όλοι στο νερο στα 3500 λίτρα περιπου, ευχαριστω εκατ των πρωτερων
|
|
|||
|
|||
Τί σκεφτεσαι να κολλήσεις???υλικο λιτρα????
|
|
|||
|
|||
Λέω να κάνω εξωτερικό φίλτρο η με σωλήνα αποχέτευσης η με ινοξ σωλήνα
|
|
|||
|
|||
Ναι το φιλτρο ,απο τι υλικο θα ειναι???τι σωληνα αποχέτευσης???
|
|
||||
|
||||
Γιώργο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Κι αυτό που σκέφτεσαι έχει γίνει (με μια μικρή αναζήτηση στο δίκτυο θα βρεις πολλά παρόμοια όπως πχ https://www.youtube.com/watch?v=YVlI7fGRKOw ) αλλά όλα θέλουν δοκιμές και όλα έχουν μεγάλο βαθμό κινδύνου (όχι μόνο διαρροών αλλά να σε διώξουν απ' το σπίτι ).
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, η δουλειά μου είναι μηχανικός σε εργοστάσιο πιάνουν τα χέρια μου νομίζω γενικότερα ασχολούμαι με τέτοιου είδους πατέντες, όταν ξεκινήσω θα σας έχω φωτο και θα θέλω την γνώμη σας,
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη detomara : 02-05-19 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά εξωτερικού φίλτρου | morfeas2002 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 15-01-12 12:36 |
Κατασκευή φίλτρου - προ φίλτρου για Αντλία λίμνης | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 20 | 15-05-11 12:30 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Τοποθέτηση εξωτερικού φίλτρου. | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 26-04-08 09:31 |
Αναβάθμιση εξωτερικού φίλτρου. | liquid | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 29-05-06 09:53 |