|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Διατήρηση βιολογίας ενυδρείου μετά απο αφαίρεση ψαριών
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω έαν τα σαλιγκάρια , ramshorns , melanoides και ένα άλλο ποταμίσιο είδος που έχω είναι ικανά να κρατήσουν τη βιολογία σε ικανοποιητικά επίπεδα σε ένα ενυδρείο 200 λίτρων εάν αφαιρέσω μέσα τα 15 αρσενικά guppies που έχω !
|
|
|||
|
|||
Ριχνε λιγη τροφουλα το 1/5απο αυτο που ταιζες κ εισαι σούπερ.
|
|
||||
|
||||
Και εγω νομιζω οτι αν ταϊζεις κανονικα τα σαλιγκαρια σου, δεν θα εχει προβλημα η βιολογια.
Ειναι λογικο να αποδυναμωθει, ομως, οποτε οταν ξαναβαλεις ψαρια να φροντισεις να γινεται σταδιακα η εισαγωγη τους και να διαρκεσει μερικες εβδομαδες, ωστε να επανελθει ομαλα η βιολογια. Τι ψαρια σκεφτεσαι να βαλεις?
|
|||
|
|||
Α ωραία το περίμενα οτι μπορούν να κρατήσουν τη βιολογία σε καλό επίπεδο καθώς είναι παρά πολλά υπάρχουν πάρα πολλά φυτά επίσης μέσα στην δεξαμενή και βλέπω πολλά απορρίματα απο τα σαλιγκαρια και ειδικα τα ramshorn και oi melanoeides ειναι πολυ ριπαρα . Ψαράκια μόνο guppies έχω σε όλα τα ενυδρεια καθώς ασχολούμαι με επιλεκτική αναπαραγωγή και εδώ σε 20 μέρες θα βάλω δύο θυληκά guppies που προορίζονται να ζευγαρώσουν με έναν αρσενικό . Είναι σε άλλα ενυδρεία τώρα .
|
|
||||
|
||||
Ριχνε τη διπλασια τροφη απο αυτη που θα ριχνεις για τα ψαρια που θα βαλεις
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζητήσεις για Διατήρηση Ψαριών σε λίμνη | gregkn73 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 55 | 04-03-16 21:19 |
Καταστροφή βιολογίας ενυδρείου | ipol | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 25-02-14 07:27 |
Διατήρηση φυτών εκτός ενυδρείου | mac32 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 03-05-11 19:34 |
Διατήρηση βιολογίας φίλτρων | Crazy_Beaver | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-11-10 13:21 |
Διατήρηση ενυδρείου - μαιευτήριο | medoc30 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-08-04 17:30 |