|
|||
|
|||
ο βουζαβιτσας μας
η φατσουλα του σπιτιου μας μισος chow-chow το αλλο μισο δεν ξερουμε
|
|
||||
|
||||
....μηπως παλι...chow..??
|
|
|||
|
|||
το ψαχνουμε ακομα το αλλο μισο λες
|
|
||||
|
||||
Το άλλο μισό δεν είναι με τίποτα Chow . Κάποιες φορές δεν χρειάζεται να ξέρουμε τι είναι , διότι το αγαπάμε για αυτό που είναι .
|
|
|||
|
|||
δεν μας νοιαζει το χουμε τοσα χρονια το αγαπαμε για αυο που ειναι και το αλλο σκυλο που εχουμε δεν ειναι ρατσας απο το δρομο το μαζεψαμε ξερουμε τη ειναι απλα σε στυλ αστειου το λεμε αυτο
|
|
||||
|
||||
Οκ δεν το καταλαβα
|
|
|||
|
|||
τιποτα
|
|
||||
|
||||
ειναι εναs ακομη αξιαγαπητοs ημιαιμοs σκυλακοs.δεν βλεπω τον λογο να αγοραζουμε καθαροαιμα ενω ειναι τοσα αδεσποτα που ψαχνουν σπιτι.τα δικα μου σκυλια ηταν πρωην αδεσποτα.(αν και πολλα αδεσποτα ειναι ρατσαs που τα βαρεθηκαν)
|
|
|||
|
|||
το συγκεκριμενο σκυλι οχι δεν ηταν αδεσποτο το αλλο που εχουμε ναι ηταν τον εχουμε τωρα περιπου τον αλλο σκυλο 13 χρονια ενω αυτων στη φοτο περιπου 6-7
|
|
||||
|
||||
Και το δικο μου αδεσποτο ηταν.Τον βρηκα καπου ενος χρονου σε ηλικια.Νομιζα οτι ηταν ντομπερμαν(απο την ασιτια) αλλα βγηκε καθαροαιμο ροτβαηλερ!!Τωρα ειναι 7,5ετων .Το μονο προβλημα που εχει ειναι οτι ειναι ανεκπεδευτος..
|
||||
|
||||
Όμορφο σκυλάκι angelwho. Κι εγώ 3 σκυλακια έχω που τα μάζεψα από τον δρόμο. Τα 2 παρατημένα σε σκουπίδια και ένα σε μια ερημιά στον Άγιο πεταμένο σε μια σακούλα...
|
|
||||
|
||||
ειχα βρει μια βελγικη λυκαινα γκρενεταλ την οποια ομωs δεν μπορεσα να την κρατησω και την εδωσα.το ψυλομετανιωσα που την εδωσα, αλλα ειχα ηδη αρκετα σκυλια...4 για την ακριβια!
|
|
|||
|
|||
εμεις ειχαμε βρειι ενα βελγικο λυκο καπως ετσι ευχαριστως τον κραταγαμε αλλα δεν εχουμε χωρο και κυνηγοσκυλα ειχαμε βρει και τα χαμε δωσει ενα chow-chow που την ειχε κανει απο το αφεντικο του και τον βρηκαμε καποια στιγμη θα βγαλω αν δειτε την φωτο και απο το αλλο σκυλο που εχουμε
|
|
|||
|
|||
και αυτη ειναι μια απο τις 4 γατες μας
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφη η γατουλα σου.πωs την λενε?
|
|
|||
|
|||
bonnie την λεμε εχουμε αλλες τρεις
|
|
||||
|
||||
ειναι ρατσαs?εγω εχω καμια 10αρια γατεs.
|
|
|||
|
|||
πρεπει να ειναι την ειχα βρει κατω ειχα και την αδερφη της ασπρη και αυτη και δεν ακουγε καποια γονιδια απο αγκυρας μαλλων
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι μαχητές μας | Z_X | Φωτογραφίες μελών | 52 | 24-02-09 18:17 |
ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ | CHRIS4204 | Ζωοτόκα | 4 | 27-06-07 09:08 |
Μας την πέσαν οι Τούρκοι... | asteris | Greek Aquarist's Boards | 21 | 24-07-05 14:01 |