|
||||
|
||||
Ραμιρέζι και φυτά
Παιδιά γειά σας, είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα μερικές πληροφορίες.
Στο μικρό μου ενυδρείο ( 60 λ. ) έχω 2 ραμιρέζι ( δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι ). Θα ήθελα να μου πείτε τι φυτά μπορώ να βάλω χωρίς να χρειαστώ αν είναι δυνατόν διοξείδια και άλλα τέτοια. Ασχολούμε χρόνια με το χόμπι αλλά δενέίχα ποτέ φυτά ( αν είναι δυνατόν θα ήθελα και καμιά τιμή. ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
||||
|
||||
τα πραγματα ειναι,αλλα και δεν ειναι απλα..
σαφως και μπορεις να βαλεις καποια σκληρα και φυτα αντοχης πχ οπως οι ανουμπιες,εχινοδωροι,κερατοφυλλο,κρυπτοκορινες,η μικροσοριουμ πτεροπους.... απο εκει και μετα ρολο παιζει σαφως ο τυπος του υποστρωματος,ο φωτισμος,κλπ..... οσο αφορα το θεμα τιμων,ψαχνεις και βρισκεις φιλε μου...παντου υπαρχουν τιμες,προσφορες,κλπ......καλη συνεχεια..... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
ΦΩΤΟ ΟΤΑΝ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΤΑΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
|
|
||||
|
||||
Περιμένουμε! Δεν είναι κάτο δύσκολο πάντως. Μην φωνάζεις
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες.
Διάβασε εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 Μην φωνάζεις = μην γράφεις με κεφαλαία. |
|
||||
|
||||
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Site με info για ψάρια και φυτά και δυνατότητα προσωπικού προφίλ... | nathanas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-07 19:17 |
Φυτά και κηπουρική | Xotikouli | Ιστοσελίδες στο Internet | 16 | 26-04-07 15:06 |
Αστακοί και Φυτά | kirkib | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-03-07 10:05 |
Πρόβλημα σε ραμιρέζι | soupia | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 08-03-07 21:17 |
Φυτά και χρυσόψαρα... | ThDam | Χρυσόψαρα | 4 | 14-02-05 10:13 |