|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Βάθος λίμνης
Έχω φτίαξει μια λίμνη στη πολυκατοικία που μένω. Το βάθος της είναι 35 πόντοι και είναι παραλληλόγραμμη 3Χ2 μέτρα περίπου 1800 λίτρα. Μέσα έχω 6 κοι 1x30cm 2x20cm 3x10cm. Θα έχουν πρόβλημα λόγω του ρηχού νερου;
|
|
|||
|
|||
Εάν μπορείς ανέβασε και μία φωτογραφία να την απολαύσουμε...
|
||||
|
||||
Εχεις βάλει φίλτρο?
|
|
||||
|
||||
Επππ ξεφύγαμε
Aν και δεν ξέρω την απάντηση, η ερώτηση του φίλου μας είναι, αν θα έχει πρόβλημα με το ρηχό νερό (35cm). |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απάντησα με την λογική ότι υπάρχει ήδη αυτή η λίμνη (δεν ειναι υπο κατασκευή) και θεωρώ σημαντικότερο αυτή τη στιγμή το φιλτράρισμα Εχει ήδη 6 Kοi μέσα και το πρόβλημα δεν ειναι τόσο πολύ τα 35 cm όσο του φίλτρου ή μιας υπερχειλησης (εκτός αν μπορεί να αλλαχτεί ακόμα και τώρα η διαμόρφωση της με μεγαλύτερο βάθος). Εχω δει κοι σε ρηχές λιμνούλες. Ομως ποιο ειδικός για να απαντήσει στο βασικό ερώτημα ειναι ο τάκης. |
|
||||
|
||||
Το ρηχό νερό από μόνο του δεν είναι πρόβλημα.
Αλλά καλό θα ήταν να ξέραμε και τα υπόλοιπα δεδομένα, όπως είναι το φίλτρο, η θέση της λιμνούλας (Ήλιος κλπ) Υπόστρωμα αν υπάρχει. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή λίμνης | chris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 51 | 19-10-05 21:50 |
προετοιμασια λίμνης για το χειμώνα | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 08-09-04 15:24 |
Παράμετροι νερού της λίμνης Malawi | george | Malawi | 23 | 04-01-03 01:42 |