|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Συνάντηση καφέ
Λέγαμε την επόμενη εβδομάδα να συναντηθούμε με κάποια άτομα απο εδώ μέσα. Τι θα λέγατε να γίνει μια γενική συνάντηση για αλμυρούς κ γλυκούς; Ακούμε προτάσεις για μέρα, ώρα κ μέρος.
|
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε άνετα μια καφεδαρα θαλασσινών και να έρθουν και γλυκοί να πάρουν μια ιδέα-γεύση!!!!
Φυσικά να συζητήσουν και τα δικά τους.... Νομίζω ότι λόγο έκθεσης θα είναι ακόμα πιο εύκολα! Από Τετάρτη μέχρι Κυριακή ότι μέρα θέλετε! Για πάμε να βλέπω συμμετοχές!!!! |
|
|||
|
|||
μεσα και γω παιδια για καφε μπορωτο σκ αυτο και δευτερα απογευμα πεμπτη παρασκευη την αλλη εβδομαδα
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
14-16 μετροπολιταν εξπο
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα παιδιά!
Τι θα λέγατε για παρασκευη 14/10 βραδάκι μετα την έκθεση σε κανενα μαγαζάκι με χαμηλή μουσικουλα για ποτακι η μπυρα; |
|
|||
|
|||
Ναι Νικόλα .
και ταβερνάκι δεν λέω όχι .... |
|
||||
|
||||
Ωραία για να μαζευόμαστε σιγά σιγά.
|
|
||||
|
||||
Συνάντηση καφέ
Εγώ θα προτιμούσα πριν την ημέρα της έκθεσης για όπου θέλετε. Αν δεν γίνεται ειμαι μέσα για Παρασκευή βράδυ.
|
|
||||
|
||||
Δημήτρη πεμπτη δουλεύω!
Παρασκευη βράδυ ειναι καλη ευκαιρία πιστεύω. Ας κανουμε πρωτα μια ανεπίσημη συνάντηση να γνωριστούμε και ολοι μαζι απο κοντά με την ευκαιρία που θα ειναι και ο Σάκης εδω,να συζητήσουμε και τα καθέκαστα και να οργανωθούμε για επίσημες τακτικές συναντήσεις με ανταλλαγές και κληρώσεις φραγκ ανταλλαγές απόψεων και προβληματισμών αλλα και σύμπηξη σχέσεων μεταξυ μας. |
|
|||
|
|||
Πολύ σωστά Νικόλα αρκεί να βολεύει τον κόσμο θέλω να είμαστε αρκετοί για να δούμε Αυτό που ανέφερες .
πάμ κκαλά στο θαλασσινό παρόλο που έχουμε στραβές αλλά δεν πρέπει να επαναπαυομαστε . θέλουμε συνεχόμενη βελτίωση για να κρατήσουμε το επίπεδο όσο πιο ψηλά γίνεται .... |
|
||||
|
||||
Δημήτρη μιας και ξεκίνησες πρώτος το θεμα ρίξε και τον πρώτο ψήφο για να ξεκινήσουμε την αρίθμηση!
|
|
||||
|
||||
Οι συναντήσεις γίνονται συνήθως Σαββατοκύριακα. Αυτήν την εβδομάδα είναι η έκθεση... και λογικά ο κόσμος θα περάσει από εκεί.
Βολεύει και συνάντηση; |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Όποτε την παρασκευή που ανοίγει η έκθεση είναι μια καλή μέρα να πιούμε καφεδάκι-ποτάκια μετά την έκθεση μιας που πολλοί θα έχουν πάρει ''άδεια'' Για να έρθουν εκεί! Φυσικά το ίδιο σκηνικό μπορεί να γίνει και της υπόλοιπες μέρες!!! |
|
||||
|
||||
Κανένα πρόβλημα απο μένα για Παρασκευή βράδυ.
|
|
||||
|
||||
Εγώ θα προσπαθήσω να φέρω κ τον Γιώργο.
|
|
||||
|
||||
Έχουμε κ λέμε
1. Sakisdraminos 2. golf4470 3. Stratos mak 4. Voas 5. |
|
||||
|
||||
1. Sakisdraminos
2. golf4470 3. Stratos mak 4. Voas 5. mixalakis 6. Γιώργος |
|
||||
|
||||
Καλύτερα να δώσουμε ένα ραντεβού για μετά την έκθεση στο μαγαζί γιατί πολλοί θα χρειαστεί να γυρίσουμε την οικογένεια σπίτι.
|
|
||||
|
||||
Τι θα ήταν καλα για ποτό ή σε καμία ταβέρνα με μεζεδες;
Μήπως να κλείναμε κ κανα τραπέζι; |
|
|||
|
|||
Δημήτρη ούτε μετά από άσκηση να ήμαστε !
Εγώ είμαι μέσα σε όλα ¶πλα θέλω να έρθουν όλοι! Μιλάω από οικονομικής απόψεως! |
|
||||
|
||||
Αν ειναι για οικονομικά κ ταβέρνα κοντά σε γκάζι έχω να προτείνω το νησί σε Πετρούπολη- Αιγάλεω- περιστέρι 13ε οτι φας οτι πεις. Σίγουρα θα υπάρχουν κ αλλα του ίδιου στυλ.
Αν αποφασίσουμε για καμία μπυρα πάλι μέσα ειμαι. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Οι υπόλοιποι έχουμε θέμα ? Κάποια άλλη πρόταση κάποιος? Έχουμε μια πρόταση του Νίκου για Γκάζι και μια για Πετρούπολη-Αιγαλεο του Δημήτρη!! |
|
||||
|
||||
Μπύρες μπύρεςςς
Από μένα δεν υπάρχει θέμα |
|
||||
|
||||
"Νησί"... εννοείς αυτό που είναι στην Πλατεία Δαβάκη (Αιγάλεω) ;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ναι Νίκο ειναι "το νησί" στην πλατεία Δαβάκη για ψαρικά, "τα πιατάκια" δίπλα για κρεατικά, "το νησί" στο Μπουρνάζι κ στην Πετρούπολη όλα ειναι του ίδιου κ της ίδιας "νοοτροπίας". http://www.tonisi.com.gr Δώστε κ άλλες ιδέες να αποφασίσουμε μέχρι αυριο. |
|
||||
|
||||
ΔΕΝ έχω και την καλύτερη των εντυπώσεων... ΙΣΩΣ να έτυχε.-
|
|
||||
|
||||
καλημέρα παιδιά!
η θαλασσινή συνάντηση ισχύει κανονικότατα για σήμερα! μετά το τέλος της σημερινής έναρξης της έκθεσης θα κατέβουμε κάπου προς το κέντρο! θα υπάρχουν ειδοποιήσεις για το που τελικό θα αποφασίσουμε όλοι μας! το σίγουρο είναι οτι θα περάσουμε τελεια! |
|
||||
|
||||
Σε περιμένουμε....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφέ άλγη | greeknick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-09-12 19:32 |
Καφέ σαλιγκάρια | alexispi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-10-07 17:53 |
Καφέ άλγη, help | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-10-07 23:35 |
Καφέ άλγη | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 09-06-07 12:52 |
Καφέ άλγη | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-06-07 00:23 |