|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μάλλον για βιοτοπικό πάει
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 90χ40χ50Όγκος: 180lt μικτάΚατηγορία: βιοτοπικο Φυτά: ανούμπιες,κερατοφυλλο,εχινοδορος Ψάρια:9 guppy ,2ancistrus sp3¶λλα είδη: 2 amano shrimps,6 μωρά apple snailΔιακοσμητικά υλικά: χαλαζιακή άμμος,ρίζες απο αμπέλι Φόντο:diy πλάτη απο φελιζόλ Φωτισμός:2 t5 21w grolux και 2 t5 21w daylight Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες 15:30-23:30Φιλτράρισμα:εσωτερικο sump με μακαρόνι και μπλε σφουγγάρι χοντρό και ψιλό Θερμοστάτης: 200wattΛίπανση: ταμπλέτες βυθούΠαροχή CO2: Παράμετροι: pH: 7,5Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: 50% κάθε δεύτερη εβδομάδαΘερμοκρασία: 26 c¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα και καλώς ήρθες!
Πολύ ωραίο το ενυδρείο, ωραίες οι διαστάσεις και πολύ όμορφες οι ρίζες!!! Κάποια θεματάκια που πρέπει (κατά τη γνώμη μου) να διορθώσεις είναι: 1. Να μειώσεις την θερμοκρασία στους 24 (οι 26 ειναι η μεγιστη για τον ancistrus) 2. Να διαβάσεις τα προφιλ των ψαριών που φιλοξενείς http://www.seriouslyfish.com/species...-cf-cirrhosus/ http://www.seriouslyfish.com/species...ia-reticulata/ 3. Να κρατήσεις 1-2 apple snail, έστω κι αν όλα είναι ακόμη μικρά! Εγώ προσωπικά θα κρατούσα μονο ένα. Μπορεί να σου ανατρέψουν πολύ εύκολα τις ισορροπίες στο ενυδρείο 4. Το πιο βασικό: Χρειάζεσαι μετρήσεις του νερού, γιατί τώρα οδηγείς με τα μάτια κλειστά 5. Αν μπορείς να βελτιώσεις και τη ρουτίνα αλλαγής του νερού σε 30% ανά εβδομάδα ακόμη καλύτερα (αυτό βέβαια εξαρτάται από το εάν οι μετρήσεις του νερού έχουν ή δεν έχουν θέματα) Καλή συνέχεια εύχομαι
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Το ενυδρείο τρέχει ένα χρόνο τώρα χωρις προβλήματα.Η θερμοκρασία είναι 23 λάθος απο κεκτιμένη ταχύτητα.Τα σαλιγγάρια θέλω να τα δώσω γιατι μου έχουν τσακίσει τα φυτα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα σαλιγκάρια ειναι σιγουρα apple snails? Φυτά πειράζουν μόνο όταν δεν βρίσουν άλλη τροφή... Δες εδώ κάποιες πληροφορίες που ίσως βοηθήσουν http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28398
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Μήπως δεν τα ταίζεις...και γι αυτό τσακιζουν τα φυτα?
Γενικα προτιμουν νεκρους ιστους και άλγη
|
||||
|
||||
Καλως ηρθες.
Για ποιο βιοτοπο θα παει τελικα? Εχει φυτα και ζωντανα απο ολο τον κοσμο, παραμετρους νερου ακαθοριστους ακομα.
|
||||
|
||||
EDIT με πρόλαβε ο Δέλτας
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάει η Γκαπίνα μου. | vixos | Ζωοτόκα | 9 | 31-08-10 13:09 |
πάει ο ¶νθιμος....πάει! | domenico | Bettas | 12 | 26-11-08 12:25 |
Πάει το ψαράκι μου... :( | andreasp | Χρυσόψαρα | 24 | 04-06-07 11:26 |
Έχετε πάει στο water inn?????? | THIRIO-81 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 03-04-07 18:33 |
Στρώσιμο με αμμωνία. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά!!! | arxariosss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-09-06 18:46 |