|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα έχω ένα ενυδρείο 240 λίτρα και θα ήθελα βοήθεια λίγο με τη φιλτρανση. Έχω ένα fluval 205 και ένα jbl i80 cristal profi εσωτερικό είναι αρκετά για τα λίτρα αυτά;
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά εξαρτάται από τι και πόσα ψάρια θα βάλεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αθροιστικά αν το δεις, εχεις καλή κυκλοφορία με τα δυο φίλτρα τα οποία ειναι υπεραρκετά αν πχ βάλεις έναν μονομάχο και λίγα αν πχ βάλεις 4 χρυσόψαρα... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Σε ευχαριστώ πολύ ,εδώ είμαι ακόμα στο ψάξιμο οπότε πρέπει πρώτα να καταλήξω τι θα βάλω και μετά προχωράω! Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη avgeris : 03-02-18 στις 18:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εξαρτάται από τον αριθμό των ψαριών που θα βάλεις στο ενυδρείο και από τον βιολογικό φοτίο (πόσο βρωμίζουν το νερό) που αφήνουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο 240 λίτρα | avgeris | ¶λλα ψάρια Κ. Αμερικής | 5 | 11-04-17 15:41 |
Ενυδρείο 45 λίτρα. | avgeris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-08-16 22:14 |
DIY Ενυδρείο 68 λίτρα | fontarikos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 28-02-13 19:09 |
40 λίτρα ενυδρείο | palia13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-02-13 16:06 |