|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους !!!! βρισκομαι στην κατασκευη καπακιου του ενυδρειου μου ..η απορια μου αφορα τα υλικο κατασκευης... αξιζει να το κανεις απο αλουμινιο ή ανοξειδωτο αντι ξυλινου?? ολα αυτα χωρις να λαβουμε το παραγοντα κοστους... σας ευχαριστω !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και αρκετές εταιρείες έχουν καπάκια από αλουμίνιο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει ενα κραμα αλουμινιου το 5020 το οποιο το χρησιμοποιουν για τροφημα και θα μπορει να το εχει αβαφο απο κατω. Του το ειπα αλλα το γραφω και εδω για να υπαρχει και η πληροφορια.
Το ανοξειδωτο δεν κανει και ειναι και ακριβο. Δεν εχω καταφερει ακομα να ερθω σε επαφη με το εργοστασιο που θα μας το φτιαξει. Λογικα συντομα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY καπακι ενυδρειου | Μπάμπης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 45 | 20-04-17 14:16 |
ΚΑΠΑΚΙ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΑΠΟ PVC | evina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-03-12 23:18 |
καπακι ενυδρειου | silia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 07-09-11 19:39 |
Καπακι ενυδρειου | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-11-07 22:18 |
DIY καπακι ενυδρειου. | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-11-04 17:37 |