|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα μετα την συγκετρωση του και του δεματος απο το ιγνατιο πλεον ολα εχουν μπει στο δρομο για την επιστροφη στα θαλασσινα!!!1
![]() ![]() ![]() ![]() παλεοταιρα μου ειχαν χαρισει ενα 180λτ θαλασσινο ετοιμο μεχρι που καταταχτηκα για 1η φορα στον Στρατο και ψωφισαν ολα τα ζωντανα επιδι δεν τα ταιζε κανενας! Το ενυδρειο ειναι 180lt γινονται καποιες μετατροπες και ξεκιναμε το στρωσημο του! Για την για το ξεκινημα με παροτρηναν και μαλλον χορις να το εχουν καταλαβει ο bill-samos o samian και στο τελος εβαλε το κερασακι ο κουμαντζελης υστερα απο ενα chat που καναμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι εγώ φταίω........??????
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα το ελεγα ακριβως ετσι!! αλλα εβαλες το χερακι σου!!
ετοιμασου να ερθεις για καφε να το δεις! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα η 1ες φωτογραφίες ειναι απο το ενυδρειο και πος λειτουργουσε με εσωτερικα φιλτρα σαν fish olny πριν 5Χρονια!!!!!
Οι υπολοιπες ειναι απο αλλαγες που γινανε ειναι να βγει το φιλτρο και να περαστουν καινουργια κορδονια απο μεσα μερια λογο οτι τα παλια απο το ξεκολημα του φιλτρου κοπηκαν λιγο στραβα! Τωρα εμεινε να αγορασω κρεμαστο φωτιστηκο γιανα ειναι ανοιχτο και να κοληθουν μερικες γωνιες στο πανω μερος οπου θα συγκρατουν το τζαμι για την εξατμηση! Πιστευω οτι ο Δεκεμβριος θα βρει το ενυδρειο να ειναι ειδή σε κυκλοφορια. |
|
|||
|
|||
![]()
απο θαλασσα δεν ξερω τιποτα καληαρχη ευχομαι και να το δεις οπως το φανταζεσαι!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά εσυ δε θέλεις και πολύ σπρωξιμο..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές😉
Μια συμβουλή, επειδή ο αραγωνιτης σου θα βγάλει βρώμα βάλε ένα μικρό φιλτρακι με υαλοβάμβακα να σου πάρει τα πολλά👍
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο φίλε μου!
Δεν χρειάζεται να βάλλεις καπάκι απο πάνω. ¶στο να εξατμίζεται. Μην το αφήνεις να συμπηκνώνεται και να ξαναγυρνάει πίσω. Μπορείς τώρα που είναι αρχή αν θες να φτιάξεις στο σαμπ ένα διαμέρισμα ξεχωριστό με νερό για αυτόματη αναπλήρωση, ή αν δεν γίνεται να βάλλεις ξεχωριστά ένα βαρελάκι είτε μέσα στο χώρο του επιπλου είτε έξω με νερό αναπλήρωσης με σύστημα ώστε να είσαι ξέγνοιαστος με την εξέτμιση. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
φιλε δεν θελω να βαλω πολα ηλεκτρονικα στο ενυδρειο! αναπληρωση θα κανω εγω μετα απο μετρησης! ------------------------- Παράθεση:
τον εχω πληνει πολι καλα αλλα θα βαλω φιλτρο με υαλοβαμβακα και ανθρακα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 29-11-13 στις 14:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σάκη άκου αυτό που σου λέει παραπάνω ο Παναγιώτης και άσε το αναπλήρωση θα κάνω εγώ..... Δεν είναι ανάγκη άμεσα μπορείς όμως να το προγραμματίσεις..ιδίως για το καλοκαίρι.....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιανα μην εχω γκρινες με την μυρωδιά! ![]() ![]() παντος καποια στιγμη θα εχω και αναπληρωση αλλα οχι ακομα! και σκεφτομαι να το κανω με οσμοση που να εχει αντλια ναι να κανει κατευθειαν χορις βαρελακια και αλλα κολπακια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την αλγη την βάζουμε σε διαμέρισμα με μικρή ροή οπότε μια χαρά το βλέπω.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι η eheim, μετά θα γίνει πλυντηριο😎
Ρε συ και εμένα χαμηλά μου φαίνεται η τρύπα, για βγάλε καμιά κοντινή φωτογραφία. Πόσους πόντους είναι από την επιφάνεια?
|
||||
|
||||
![]()
Τράβα λίγο το έπιπλο μπροστά στην χειροτερη😉
|
|||
|
|||
![]()
κομπλε θα ειναι αμα δεν εκανα λαθος στης μετρησης!
ευτιχος ηρθε ο Βραχος και μαλλον αυριο θα ασχοληθω με αυτον αμα μου μειν0ει κουραγιο!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπορει να μην προλαβω αυτη την εβδομαδα λογο επαγγελματικων δουλειων αλλα υπαρχει συνεχια στο υπολοιπο ενυδρειο!!!! μπηκαν πομολα στο τζαμι-καπακι και εγινε εφαγα λιγο απο την μερια του κυκλοφοριτη για να μπει ομορφα ! σε λιγο τελιωνω και το sump εχουν γινει καποιες μικρες μετατροπες! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην στςναχωριεσαι.Κανε μια καλή αλλαγή και θα διορθωθεί😉
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Προς το παρων δεν με νοιαζει και πολι γιατι δεν εχω ψαρια θα το αφησω ετσι λιγες μερες. εγω το εβαλα γιανα αρχισει να πιανει βιολογια ο βραχος και ο αραγωνητης! |
|
||||
|
||||
![]()
Kατέβασε τη σταδιακά, γιατί θα πάθει ζημιά η όποια βιολογία έχει ο βράχος σου με την απότομη αλλαγή.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο θα εκανα! γιανα το φτασω 1023 εκει πιστευω θα ειμαι κομπλε!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα κανεις τελικά με τον φωτισμο;
|
|
|||
|
|||
![]()
ειπαμε power led \50αρια σαν αυτα που ειχαν κανει στην ομαδικη και για κοντρολερ ψανχομαι αρντουινο τωρα παιζει να παω σε ποσειδονα η jarduino....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιστοιχία χρωμάτων LEDs? Ο ποσειδωνας ειναι μια παρα πολυ καλη λύση, αυτό δουλεύω κ εγω. Το jarduino ειναι μια άλλη πολυ καλη εφαρμογή χωρις εφέ αλλα πολλα υποσχόμενο στο μέλλον.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
βεβαια υπαρχουν και αλλα κοντρολερ απλα θελω να μαθω το λογισμικο του arduino γιανα αυτοματοποιησω μερικα πραγματακια ακομα στο ενυδρειο! τωρα θα χρειαστω και λιγη εως αρκετη βοηθεια απο εσας που τα χρεισιμοποιητε καθημερινα μολις τα παρω στα χερια μου!! |
|
||||
|
||||
![]()
Το jarduino κ ο ποσειδωνας ειναι arduino.
Στην ουσία αυτός που έφτιαξε το j-arduino του έδωσε απο το όνομα του. Ο Γιώργος το ονόμασε ποσειδωνα κ ακόμα υπάρχει το ferduino απο τον fernados που έδωσε το όνομα του. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |