|
|||
|
|||
![]()
Μπορει το Fluval 306 να δουλέψει σωστα χωρις καθόλου σφουγγάρια?
Εννοω αν καταργησω τελειως την συρταρωτη κοκκινη θηκη καθ στην θεση της γεμισω με siporax, θα δουλέψει σωστα το φίλτρο? Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
οποιοδήποτε φίλτρο χωρίς σφουγγάρια
θα μπουκώνει πολύ γρήγορα το βιολογικό υλικό γιατί δεν θα υπάρχει καθόλου μηχανική φίλτρανση. Επίσης ο κατασκευαστής, έτσι όπως έχει τοποθετήσει τα σφουγγάρια , αναγκάζει το νερό να έχει και τη συγκεκριμένη διαδρομή, αν αντικατασταθούν τα σφουγγάρια με κάτι άλλο , ίσως να μην υπάρχει η απαραίτητη διαδρομή του νερού και το φίλτρο να είναι αναποτελεσματικό, ειδικά το συγκεκριμένο φίλτρο που έχει τα σφουγγάρια στο πλάι
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
https://www.eheim.com/en_GB/products...tion_prefilter |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οποτε Τακη το ξεχνάω για μονο βιολογικό υλικό στο 306? Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Μαλλον δεν θα δουλεύει σωστά το φίλτρο χωρίς καθόλου σφουγγάρια και θα στριφογυρναει συνέχεια το νερο γύρω από ενα συγκεκριμένο σημείο. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 12-05-17 στις 12:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω θα ελεγα να μη βαλεις μονο βιολογικο υλικο στο ενα φιλτρο. Μην ξεχναμε οτι μια απο τις πολυ σημαντικες λειτουργιες της μηχανικης φιλτρανσης, ειναι η προστασια του βιολογικου υλικου, ωστε να μη "μπουκωνει" γρηγορα απο διαφορα σωματιδια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Για εμενα ειναι πιο σωστο ετσι.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερώτηση AQUAEL SHRIMP SET 30 ή Fluval Ebi 30 ή Fluval Flora 30lt | aquadann | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-06-14 14:10 |
fluval fx5? | ktmas990 | Δίσκοι | 34 | 30-11-12 01:31 |
ερώτηση για αντικατάσταση λάστιχου fluval | n_vergopoulos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 26-10-12 07:29 |
Fluval 203 | peristerigeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-11-11 17:49 |