|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο μερικες προσπαθειες λοιπον καταφεραμε και αντιγραψαμε το συστημα ανατολης δυσης και ευχαριστω πολυ τον κ. Ιωννη που μοιραστηκε τις γνωσεις του και εδωσε απλοχερα προς τους συνχομπιστες το συστημα του ανατολης/δυσης με τον κωδικα για το arduino, την συνδεσμολογια και ολες τις απαραιτητες πληροφοριες για να το κατασκευασει καποιος μονος του
οποτε εχουμε και λεμε για το φωτιστικο πηγα σε στραντζα και αντεγραψα γνωστο φωτιστικο στην συνεχεια πηρα του ανακλαστηρες 12 ευρω χρησιμοποιησα το funduino uno R3 4,98 ευρω απο ebay και prototype shield 0,69 ευρω αποhttps://www.hellasdigital.gr/electro...tinned-4x6-cm/ για να βαλω επανω dipswitch 1,33 ευρω τα 10 απο ebay επισης ενα dimmable ballast 2x24watt τ5 1-10V (30 ευρω απο καταστημα της περιοχης μου τελικα κατοπιν παραγγελιας οπως και τα ακροφυσια 0,30 ευρω το ενα) και για δοκιμη πηρα 2 απλες λαμπες Τ5 ευτυχως ο πεθερος ειναι ηλεκτρονικος ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=-c34eiWBP3M στο βιντεο φαινεται το συστημα στην θεση debug που πραγματοποιειται ενας ολοκληρος κυκλος ανατολης/δυσης μεσα σε λιγα δευτερολεπτα, στην συνεχεια θα βαλω χρονοδιακοπτη ετσι μολις ξυπνησω να δω αν οντως δουλευει και η ''δυση''. εχει αρκετη δουλιτσα ακομη αλλα επιτελους η αρχη εγινε!
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε καλορίζικο λοιπόν.
Μόνο 15 λεπτά... το βρίσκω λίγο... μπορείς να το πας παραπάνω; Το δικό μου σύστημα πάντως με τις Τ5... μου έβγαλε κάτι προβληματάκια και το παρόπλισα ήδη.- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!!! Καλορίζικο!!! Και το στραντζαριστό πολύ όμορφο!
Περιμένουμε να το δούμε και ολοκληρωμένο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια κατασκευη μπραβο,ευχομαι να σου δουλεψει καλα!!
Τους ανακλαστηρες απο που τους πηρες;Εχει σε διαφορα μεγεθη;
|
||||
|
||||
![]()
Ναστε καλα παιδια. Οντως μακαρι να δουλεψει! Η στρατζα εκανε ωραια δουλεια. Πιστεύω θα δειξει οταν βαφτει ξαι μπουν και τα ανεμιστηρια! Αντε να μαζευω σιγα σιγα το ρεεφακι μου😀 οι ανακλαστηρες πιστευω ακριβοι 4 ο ενας. Μηκος βρηκα 50 εκ ακριβως για τις 24αρες που θα βαλω. Τελευταια κομμάτια μου ειπαν. Σταματησαν να φερνουν γιατι ηταν ακριβοι και δεν συμφερε τους πελατες και απλα αγοραζαν ετοιμο φωτιστικο οροφης. Ωραιους εχει ο ιγνατιος αλλα δυστυχώς για εμενα οχι ετοιμοπαραδοτους.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό φιλαρακι!
Η μεθοδικότητα και ο προγραμματισμός στο συνολικό project σου,θα σε ανταμείψουν με ενα τέλειο αποτέλεμα! Σε αναμένουμε Καλη συνεχεια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο το σκίμμερ να ειναι φιλαρακι!
Τι διάλεξες τελικά; Απλα θα μπορείς να βάλεις και ακροπορες,μια Χαρά έπραξες! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προχωράμε αργα αλλα σταθερα μπηκαν μπαλαστ κοντρολερ
![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ κοντά τις έχεις τις θέσεις για τις λάμπες (σαν ζευγάρια)... ΑΝ τις βάλεις έτσι, μειώνεις την διάρκεια ζωής τους.
ΑΝ αφήσεις μόνο τις 2 που φαίνονται στην φωτογραφία... είσαι εντάξει. ![]() Το κουτί εκτός ότι "κλέβει" χώρο για μεγαλύτερες λάμπες... σε τι θα χρησιμέψει; |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε mathiu πολυ ωραιο.
Αντε να το δουμε να δουλευει εμεις που ζηλευουμε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Μπηκαν και οι ανακλαστηρες ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 23-11-16 στις 16:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκαν και 2 ανεμιστηρακια 😀 αυριο συνδεσμολογια και βαψιμο μετα
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα καλυτερα ετσι!
Καλη συνεχεια,αναμένουμε εναγωνίως την συνεχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Νασαι καλα φιλε μου. Επιτελους εμοιασε με φωτιστικο 😁 ευελπιστώ μεσα στην εβδομάδα να εχει τελειωσει. Ντιζες εμειναν για κρεμασμα 😉 και η βαση στήριξης!
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους τελείωσε η συνδεσμολογια! 😁 βάψιμο τωρα και τέλος.
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
τούμπανο φιλαράκι!
ούτε εργοστασιακό έτσι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νασαι καλα φιλαράκι εκοψα και πλεξι και εμεινε βάψιμο
|
||||
|
||||
![]()
Το κρεμασα λιγο προχειρα. Θελει λιγο κεντραρισμα αλλα ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα 😀
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ στο φτυνω να μην το ματιασω.
Πολυ ωραια δουλεια και προσεγμενη. Και παλι μπραβο
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα εργοστασιακα
![]() ![]() μπραβο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Νασαι καλα 😉 μακαρι να ειχα τα σωστα εργαλεια να γινοταν ακομη καλυτερο Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Νασαι καλα φιλαράκι 😉 προσωπικα δεν με χαλαει που δεν ειναι επώνυμο. Την δουλεια του να κανει 😁 Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 30-01-17 στις 00:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι κακάσχημο, δώσε μου το μη σε κοροϊδεύουν
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τον Agma, χάλια είναι.
Μπράβο μάστορα, τέλειο βγήκε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ντουί είναι στεγανά;
|
||||
|
||||
![]()
Ναστε καλα παιδια κερδιζει ανετα βραβειο ασχημιας DIY 😁 θα ανεβασω και τιμες για ολα τα υλικα κατασκευης μαζεμενα. Τα ντουι ειναι απλα για τ5. Εχω κοψει ομως ενα κομματι πλεξι και περιμενει να μπουνε οι λαμπες πρωτα. 😉
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία και προσεγμένη δουλειά. Μπράβο. Τις βάσεις από τις οποίες κρέμεται το φωτιστικό που έρχονται πίσω από το ενυδρειο, τις έχεις βιδώσει κάπου ή τις στήριξης με άλλο τρόπο; Θέλω κάποια στιγμή να φτιάξω κάτι τέτοιο και κόλλησα σε αυτό το θέμα ..... μεταξύ άλλων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με βοηθησε που εχω βαση απο κοιλοδοκο και εκανα κατι απλο να μπαινει μεσα η σωληνα και περαστη βιδα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συστημα ανατολης-δυσης | dimitrisfz1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 03-03-14 21:58 |
συστημα ανατολης δυσης | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 24-03-11 22:34 |
Συστημα ανατολης-δυσης | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 19-01-11 23:12 |
συστημα ανατολης δυσης | gutsi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 68 | 28-09-07 10:09 |