|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα!
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα ρε φιλε, μονο οι αμερικανες νομιζεις οτι το κανουν αυτο?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι βέβαια. Τα περισσότερα μεσσαίου μεγέθους ψάρια ενδιαφέρονται για τον έξω κόσμο. Οι αμερικάνες και τα γατόψαρα για εμένα το συνηθίζουν πολύ περισσότερο από άλλες κατηγορίες ψαριών όμως. Όχι μόνο το κοίταγμα αλλά την γενικότερη ανταπόκριση, εντολές, κτλ.
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι είναι από τα πολύ ενδιαφέροντα ψάρια (δεν θα πω ποιά είναι τα περισσότερο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα ψαρια παιδια ειναι ωραια και ενδιαφεροντα, .... οταν διατηρουνται αξιοπρεπως και υγιη, οπως κανετε εσεις
![]() (ακομα και οι ακινητοι δισκοι) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ματαρες και χρώματαρες Κώστα
![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Αγερωχοι Σπύρο οχι ακίνητοι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια φορα είχα δει ένα δισκο να κουνιεται. Έγινε οταν τον έβγαζε ο πετσοπας από το ενυδρειο να τον βάλει σε σακουλα για εναν χομπιστα. Είμασταν 7 άτομα γυρω γύρω και τραβουσαμε βίντεο με τα κινητά. Σιγά μη ξαναδούμε κάτι τέτοιο.
Τις αμερικανικές κιχλιδες λοιπόν τις ειχα παρεξηγημένες όσο είχα το αφρικάνικο. Ίσως σνόμπαρα κι όλας αυτά τα ψαράκια γιατί όπως και να χει, δεν έχουν το ταμπεραμέντο των Αφρικάνων. Με τα αμερικανάκια που έχω τώρα, έχω αλλάξει γνώμη. Θεωρώ πως είναι πιο κοινωνικα ψάρια, όχι μεταξύ τους αλλά με τον χομπίστα. Δε φοβούνται τόσο πολύ και πολύ σύντομα έρχονται στο χέρι σου. Με την απόχη μερικές φορες τα κάνω στην άκρη για να πιάσω κάτι από το βυθο. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, τραγουδατε.
![]() Παρτε ενα επιτοπιο βιντεακι, με ψαρια που οχι μονο σε κοιτανε στα ματια, αλλα θελουν να διαπερασουν το τζαμι και να ερθουν στην αγκαλια σου. ![]() https://youtu.be/QlbN3Hi488w
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο είσαι λάθος τώρα,
τα Χρυσόψαρα δεν συγκαταλέγονται στα ψάρια, είναι άλλη κατηγορία, είναι μόνα τους, είναι κατοικίδια ![]() Πως λέμε, έχω σκυλάκι , έχω γατάκι, λέμε πως έχω και χρυσόψαρα ![]() Για αυτό μη τρολλάρεις τα παιδιά ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Mentalist!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καταρράκτη έχεις σπίτι σου ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ με τον Σπύρο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρατήρησα στην πρώτη φωτογραφία το Severum που έχουμε
και πως είναι τώρα σε 3400λ ![]() ![]() ![]() Θυμάμαι ήταν μικρότερο από 2ευρω όταν το πήρα ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 11-12-17 στις 20:00 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία μεγάλωσε σε 1 1/2 χρόνο.
Κάθε ψάρι έχει και τον χαρακτήρα του. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί τα ψάρια δεν κάνει να μπαίνουν σε στρογγυλές γυάλες? | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 05-05-15 12:44 |
Γιατί οι μπουκάλες co2 γεμάτες είναι μόνο 50 bar; | bouboulas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 07-11-13 13:40 |
τι φυτό είναι και γιατί μαυρίζει; | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 15-10-08 13:37 |
Τώρα που είναι καινούργιο γιατί σε λίγο θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθει!!! | seagle | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 05-12-07 03:03 |
Γιατί είναι αδύνατοι? | basillis | Δίσκοι | 13 | 20-12-05 16:18 |