|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας,
με έχετε βοηθήσει πολύ και στο παρελθόν, οπότε παίρνω το θάρρος να ρωτήσω και κάτι ακόμα: Ετοιμάζομαι να αγοράσω εξωτερικό φίλτρο για το ενυδρείο μου (60 lt) και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια. Το μαγαζί απ' όπου πήραμε το ενυδρείο μας πρότεινε ένα Eheim Pro αλλά από μία μικρή διερεύνηση στο Internet είδα ότι ύπάρχουν πολλά και διάφορα Eheim Pro με διάφορες τιμές και για διάφορες χωρητικότητες. Μήπως υπάρχει περίπτωση να μου προτείνετε κάτι πιο συγκεκριμένο; Είναι όντως καλύτερα τα εξωτερικά φίλτρα; Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |