|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους
Ξεκινάω ένα 30λιτρο γαριδάδικο και το μόνο που μου λείπει ειναι να επιλέξω σωστό βυθό Το ενυδρείο θα φιλοξενήσει αποκλειστικά γαρίδες red cherry Θα ήθελα μερικές προτασεις (για κάτι καλό και όχι πανάκριβο) |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχεις σκοπο να βαλεις απαιτητικα γρασιδακια, παρε ενα ψιλοκοκκο μαυρο χαλαζιακο χαλικακι, κανει πολυ ωραια αντιθεση με τα χρωματα τους
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κυρίως με moss θα παίξω
Σκεφτόμουν κάτι σε "επώνυμο", αποκλειστικά για γαρίδες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 25-03-16 στις 15:48 |
|
||||
|
||||
![]()
εαν και οι red cherry δεν θελουν κατι ιδιαιτερο εγω απο 2-3 που εχω χρησιμοποιησει το καλυτερο ειναι το ada. Το πληρωνεις αλλα το αξιζει. Κραταει τα διπλα χρονια απο τα αλλα και οτι εχω βαλει μεσα εζησε και αναπαραχθηκε.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι θελει καιρο να στρωσει. Εμενα εκανε πανω απο μηνα. ------------------------- και για να μην παρεξηγουμαι το συγκεκριμενο χαλικι κατεβαζει το ph οποτε χαμηλωνει το kh σχεδον το μηδενιζει κατι που δεν θελεις ακριβως για τις red cherry. απλα ειναι πολυ ανεκτικες στις παραμετρους και ζουν και αναπαραγονται σε καλους ρυθμους.
Πωλούνται Γαρίδες Red Crystal Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kifinas : 17-01-15 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αν βαλεις neocaridina , δεν χρειαζεται "ειδικο" υποστρωμμα.. αν παλι επιμενεις... δες για καποιο της denerle.. ή το fluval stratum http://petshop-gr.eu/gr/category/9929/32194 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Dennerle έχεις κάποιο στο μυαλό σου...? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα οχι τις cherry παλι... δεν βαρεθηκες? ![]() ![]() ![]() αν τις εχεις ηδη , οκ ομως.. http://www.aquaristikshop.com/e_Prod...rneo-brown.htm ξαναλεω ομως , πως δεν ειναι απαραιτητο για neocaridina |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |