|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σας, εδω και πολυ καιρό εχω οπως μπορειτε να δειτε και απο τις φωτογραφιες, εχω μεγαλο προβλημα με αλγες ιδικα στο πισω τζαμι. Ειχα ξανα ρωτησει πριν καιρο και μου ειχαν πει οτι ειναι φυσιολογικό και θα κανει τον κυκλο του και θα φύγουν .γιατι το ενυδρειο 400 λιτρα ειναι καινουριο και τρεχει απο τον Αυγουστο... αλλα απο τον Σεπτεμβριο το προβλημα παραμένει...
Τι μπορω να κανω? Επισης και στο μπροστα τζαμι εχει πιασει κοραλινη και δεν ξερω πως να την καθαρισω. με εναν μαγνητη που αγορασα δεν βγαίνει παντως... ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγαλο προβλημα ??? | ababapanos | Malawi | 6 | 21-02-12 18:50 |
προβλημα με αλγες | aggelospap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-06-10 13:14 |
προβλημα...μεγαλο!!!!! | akis.orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 28-11-09 00:25 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |