|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο 1,5 χρονο με θαλασσινο nano παμε για μια μικρη αναβαθμιση (αλλα ουσιαστικη)
Ο περιορισμος ειναι το επιπλο και ο χωρος στο σπιτι οποτε δεν μπορω να παω σε μεγαλα λιτρα. Τωρα εχω ενα κινεζικο 54 λιτρα 50χ30 χ35υψος me 2 ocellaris το νεο nano reef : Ενυδρειο: diy 105 λιτρα 70χ33 χ45υψος με 2 τρυπες φ25 (για να κατεβαζει νερο) ,αποσπωμενο καπακι με πλεξι ,πλατη με βυνιλιο σκουρο μπλε sump: μικρουλι 20 λιτρων ![]() Φιλτρανση αντλια 900 λτ/ω ,ανθρακας - αντιφοσφωρος skimmer: μικρος boyu (στο sump) WG-308 φωτισμος: diy με led modules (ψυχρο λευκο κ μπλε) σε προφιλ αλουμινιου Θερμανση: 100w (στο sump) Κυκλοφορια: κυκλοφορητης 2500λτ/ω ψυξη: diy με ανεμιστηρες πανω σε κατασκευη απο πλεξι(μαλλον) -διαφορετικο απο το καπακι για τον χειμωνα Εχω ζωντανο βραχο 5-6 κιλα, λευκη αμμο fiji 8kg , Απο ζωντανα 2 ocellaris (1.5 χρονο) κ 1 σαλιγγαρι trochus Ειχα και 2 βραχους με ζωανθους που τα εχασα περισυ το καλοκαιρι απο την ζεστη μαλλον (επιασα 35 βαθμους στις ζεστες) ,γιαυτο φετος θα βαλω ανεμιστηρες Νερο απο ΑΟ ,αλατι tropic marin pro Ο εξοπλισμος κ το ενυδρειο ερχονται συντομα και θα βαλω φωτος τοτε Προς το παρον για να το θυμομαστε το nano που εχω τωρα: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano ενυδρειο τιμη... | mere1313 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-05-12 12:26 |
Το nano ενυδρειο της dennerle σε 7 βηματα | kanarini | Γαρίδες | 4 | 18-12-08 23:03 |
Nano ενυδρειο | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 25-02-07 00:43 |