|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν δεν ξέρω πως αλλά σε κάποια φάση από το πουθενά βρέθηκαν στα ενυδρεία μου σαλιγκαρια λαθρεπιβατες physa fontinalis αν δε κάνω λάθος.
Θέλω να τα ξεπαστρεψω όλα.... Υπάρχει τρόπος ???
|
|||
|
|||
![]()
Σαλιγκάρι δολοφόνος (Antentome helena ή Clea helena )
πάρε δυο και βαλτα μεσα |
|
||||
|
||||
![]()
Τα δυο helenas δεν προκειται να κανουν και πολλα πραγματα, αν ειναι πολλοι οι λαθρεπιβατες. Τουλαχιστον συντομα. Αλλωστε και αυτα θα γεννησουν καποια στιγμη και μην ξεχναμε οτι χρειαζονται τροφη πρωτεϊνης, αν τελειωσουν οι λαθρεπιβατες.
Ερωτηση προς pavos: υπαρχει κανενας συγκεκριμενος λογος που δε θελεις ουτε να τα βλεπεις τα physas? Δεν κανουν και κακο, αντιθετως (οταν μιλαμε για φυσιολογικο αριθμο τους).
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Σταυρο
![]() εμένα μου εμφανιστηκαν στις γαρίδες αλλά επειδή χρησιμοποιώ όσμωση δεν αντέχουν ..... ο πιο εύκολος τρόπος είναι αυτός .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι τα μονα σαλιγκαρια που δεν εχω τα τελευταια 2 χρονια και προσεχω να μην ξαναεχω..
![]() Ειναι μπελας ,μενουν μικρα , γεννανε χιλιαδες και δεν τα τρωνε τα helena ευκολα ( τουλαχιστον σ εμενα δεν τα προτιμουσαν). Παρολαυτα κανουν χρησιμη δουλεια , απλα οπτικα δεν τα προτιμω. Οσο για τους τροπους , -η βαζεις καμποσα helena και βλεπεις... Αλλα αν εχεις και ramshorns ,θα τα φανε ολα πρωτα και αν πεινανε ακομα ![]() -η ριχνεις gastropex (δεν θα το προτεινα) , θα σκοτωσει και αλλα σαλιγκαρια -η ξεστηνεις τα ενυδρεια , ευκολο ![]() Και απολυμανεις φυτα,βιολογικα ,τα παντα Πολυ δυσκολα να εξαφανιστουν ολα...θα ελεγα να κοιταξεις καλυτερα να τα μειωσεις που ειναι πιο εφικτο |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη μάλλον έδωσες τη λύση!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αρκεί να μπορεί να μπει βέβαια χρυσόψαρο σε αυτό το ενυδρείο ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκαρια | LAKI | Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 27-12-12 06:40 |
SOS...ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ | stpagal | Δίσκοι | 4 | 18-11-12 18:51 |
SOS: ich πανδημία... | ALKAR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 07-01-10 17:23 |
σαλιγκαρια? | KOKOBAS | Σαλιγκάρια | 19 | 10-02-08 02:28 |