|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ας κάνουμε μια γενική κουβεντούλα για την διάρκεια ζωής των κοραλλιών ,καθώς και να δείξουμε τα μεγαλύτερα σε ηλικία κοράλλια μας!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ όμορφο και έξυπνο θέμα κωστα!
εγω παλιά κοράλλια δεν εχω για πω εντυπώσεις αλλά το παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή το θέμα! |
|
|||
|
|||
![]()
Διάρκεια ζωής πιστεύω άπειρη !
Από κοραλλακι μια acropora tenuis blue green! |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα το μεγαλύτερο σε ηλικια κοράλλι στο ενυδρειο μου ειναι μια καφε montipora digitata που πηρα σαν φραγκ τις αρχες του δεκα, αμεσως μετά ηλικιακά μεγαλυτερες ειναι οι δύο πρώτες ακροπόρες που μου διάλεξαν για εμένα καθότι ακόμα δεν
![]() Τώρα όσον αφορά την διάρκεια ζωής τους σαν αποικίες πρέπει μα είναι αθάνατες αν δεν επιδράσει κάποιος εξωτερικός παράγοντας όπως ψάρια ,παράσιτα κλιματολογικές αλλαγές κτλ. Όμως όσον αφορά κάθε μικρό τμήμα του κοραλλιού ,συγκεκριμένους πολύποδες , τότε λογο της αέναης μάχης για φως τα κάτω τμήματα των κοραλλιών ειναι καταδικασμένα να πεθαίνουν από έλλειψη φωτός επειδή άλλα τμήματα του ίδιου ή και άλλων κοραλλιών βγαίνουν από πάνω και κάνουν σκιά. Αυτή ειναι η βαλίντα κάνα δυο μήνες στο ενυδρείο ![]() Και εδώ πριν έξι μηνες περίπου όπου και αποφάσισα οτι ειναι καιρος να κλαδευτει ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε βρε παιδιά τόσοι αλμυροι είμαστε που είναι τα παπουδοκοράλλια σας ;;χαχαχα
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Μαθουσάλες» καρχαρίες της Γροιλανδίας | voas | Παραλία - Beach Bar | 4 | 16-08-16 20:00 |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
σχετικά με τα αληθινά είδη σκαλαριών και τους βιότοπους τους | aquaristas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 24-01-11 01:52 |