|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:100-40-50 Όγκος: 200 Κατηγορία: βιοτοπικο(ας το πούμε...) Φυτά:java fern- valisneria Ψάρια / ¶λλα είδη: 6 σκαλάρια, 2 ραμιρεζι. Διακοσμητικά υλικά:ξυλα-λιγες πετρες, (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο Φωτισμός:2Χ39 τ5 Διάρκεια φωτισμού:7 Φιλτράρισμα:εσωτερικό 600λ/ω Θερμοστάτης:200w Λίπανση:όχι Παροχή CO2: ναι 1φ/λ Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:30% εβδομαδα Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: έχω σκοπό να κρατήσω το ζευγαρι σκαλάρια να με το καλό βγει. το χαλίκι που έχω είναι μαυρο μετριασ κοκομετρίας ,θέλω να αλλάξω το χαλίκι με λευκό ψιλόκοκο- έχετε να προτείνεται κάποιο? βρηκα αυτό http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=3295 τα ραμ είναι και τα δυο αρσενικά, οπότε είμαι στην αναζήτηση θηλυκού. μπορώ να κρατησω 2 ζευγαρια ramirezi στο ενυδρείο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|