|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους.βρεθηκα σε εναν παγκο εντελως τυχαια που πουλουσε διαφορα ειδη κηπουρικης.συνδυασα τρια κομματια(το Υ με δυο διακοπτες,μια βανα και εναν ανταπτορα ) και κατεληξα σε αυτο.το σπιραλ του φιλτρου οταν μπαινει στον ανταπτορα πιαιζεται λιγο και ψιλογκριζιζει σε καποια σημεια.να ανησυχω μηπως προκυψει καποια διαροη;ή μηπως συμβαινει λογω της ελαστικοτητας του πλαστικου;παντως πολυ βολικο.με ανοιχτη τη βανα και τον αριστερο διακοπτη θα εχω κυκλοφορια του νερου.με κλειστο τον αριστερο διακοπτη και ανοιχτο τον δεξι,θα φευγει το νερο απο το ενυδρειο για την αλλαγη.και με κλειστη τη βανα,θα προσθετω απο τον δεξι δικοπτη μεσω του αριστερου το νερο αλλαγης.φυσικα δεν ειμαι πρωτοπορος!το κοστος 8¤.μονο τη διαροη ψιλοσκεφτομαι.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ευκολη αλλαγη νερου απο το εξωτερικο φιλτρο | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 96 | 05-12-17 02:00 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Βανάκι EHEIM 2213 ραγισμένο. | ispyii | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-10 01:38 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |