|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια εχω ενα ενυδρειο φυτεμενο με ραμσχορν kh2 gh5 ph6,5 και διαβασα οτι τα ραμς δεν τα πανε καλα σε μαλακο νερο θα μπορουσα να βαλω ασβεστιο?θα βοηθουσε με το κελυφος τους?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δει θεμα με τα κελυφη?
|
||||
|
||||
![]()
Αν αν έχεις όντος θέμα βάλε κανένα κόκκαλο σουπιας.
Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 31-12-20 στις 00:22 |
|
|||
|
|||
![]()
Αλεξη το κοκκαλο σουπιας πανε και το τρωνε???
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 31-12-20 στις 00:23 |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα διαβάσει ότι αν έχεις χαμηλή σκληρότητα μαλακώνει το κέλυφος και σπάει εύκολα.
Η βάζεις ασβέστιο η κόκαλο σουπιας νομίζω ανεβάζει την σκληρότητα αλλά μπορεί να το τζιμπανε κιόλας. τρώνε τα πάντα εκεί θα κολησουν αχαχαχαχ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι ακομα στεφανε αλλα να το προλαβω..
αλεξη σουπιας μαλλον εννοοεις αυτα αλλαζει κατι στις παραμετρους του νερου εχω και το μποστανι βλεπεις |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ramshorn | karidas | Σαλιγκάρια | 5 | 05-01-16 22:38 |
προβλημα με ασβεστιο | exetlaios | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 18 | 11-02-09 22:01 |
Ασβεστιο και αλκαλικοτητα σε reef | thanpapa | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 1 | 28-01-08 07:10 |