|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μια που το ξεκινησε ο νικος (και εγραψε), αν και εχω ενδοιασμους για τους γκαντεμηδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα μπορείς να ανεβάσεις πολύ καλύτερες φωτογραφίες……..άντε τι περιμένεις? Τα μάτια και τα σκόρδα κάνουν δουλειά, μη φοβάσαι.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ενυδρειο χωρις καπακι!!!!!
Ευγε Ντοντο!! |
|
||||
|
||||
![]()
.....και ασχημα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πού είναι το Puffer??? OEO???
Γαύρε νομίζω οτι χρειάζεται λίγο χρώμα το ενυδρείο σου, εκτος και αν φταίνε οι φωτογραφίες... Ίσως καμία ανεμώνη??? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρολο που η φωτογραφια το αδικει παρα πολυ, ειναι ωραιοτατο!!!
Θα τον καταφερουμε να βαλει καλυτερες φωτογραφιες... καπου.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το καπου ειναι ενα ζητημα δασκαλε!!!
και φυσικα οι φωτο ειναι τεχνιεντως ετσι ... αν εισαι παθων απο γκαντεμηδες...γινεσαι προληπτικος!!! αρα τα καλα επονται συνδρομοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω εχω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου σκορδα!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορίες αστείες και ΦΡΙΚΗΣ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 25-07-07 01:15 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |