|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Όπως έχω αναφέρει έχω ένα ενυδρειάκι 22lt με guppies (και 2 cardinals από σπόντα ![]() Λοιπόν, αρκετό καιρό τώρα έχω πρόβλημα με τα NO3. Συνέχεια στο 50.. Αλλαγές κάθε 5 με 7 μέρες, το φαγητό το περιόρισα κατα πολύ...αλλά τπτ.. Χθές σκέφτηκα να κάνω μία μέτρηση NO3 στο νερό της βρύσης μου.. Το αποτέλεσμα ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ...NO3 = 25 !!!!!! Αυτό είναι λογικό?? Να πάω να πάρω ένα άλλο test για σιγουριά? [Το τεστ είναι Tetra αγορασμένο από aquaristic] Ευχαριστώ!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
Crash test | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-05 22:52 |
Water test kit | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 05-09-04 02:21 |
eheim co2 test | basilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 23-06-03 11:24 |
Πρόβλημα με το tetra test analy set | FOUS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-05-03 17:03 |