|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την μπουκάλια του co2 όταν πέσει η πίεση μετά από λίγο αρχίζει και χάνι οπό την στρόφιγγα και αδειάζει γρήγορα .
Πήγα και άλλαξα την στρόφιγγα και την δούλευα για 2 μήνες μέχρι τώρα , μόλις έπεσε η πίεση λίγο άρχισε πάλη να χάνι και μου άδειασε απότομα . Πήρα τηλέφωνο από εκεί που την άλλαξα και μου αναφέρει ότι είναι πρόβλημα τον ελληνικών ανταλλακτικών(στρόφιγγα) και ότι μόνο η Γερμανικές δεν έχουν πρόβλημα αλλά δεν φέρνουν λόγω κόστος. 1 Έχετε ακούσει παρόμοιο περιστατικό ; 2 Αν την γεμίσω λέτε να μου το ξανακάνει ; 3 Να πάρω κάποια άλλη από μαγαζί με φιάλες co2 για βιομηχανική χρίση ; Τώρα βρίσκομε με exel σε διπλή δόση γιατί είμαι γεμάτος από φυτά. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με DIY CO2 | kapsok | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 24-02-14 17:30 |
πρόβλημα με ιο???? | manos76 | Greek Aquarist's Boards | 24 | 12-03-13 19:01 |
Πρόβλημα με την ΑΟ | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-12-11 13:50 |
Δύο μπουκάλια για DIY Co2 | CASPER | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 21-01-06 16:32 |
Πρόβλημα με RO | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 14 | 11-01-05 17:58 |