|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φτιαχνω μια βαση για ενα 220λιτρο..
εγινε ο σκελετος και απο βδομαδα σιγα σιγα , θα τον βαψω και θα τον ντυσω.. τι ποδια θα μπορουσα να βαλω που να βιδωθουν πανω στο σιδερο? ή ροδες βαρεως τυπου? .. αν και τις φοβαμαι τις ροδες.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ποδια; γιατι ποδια; θες να το μετακινεις;
Για μετακινηση επιπλου με 220λτ+++++ μονο τροχους βαρεου τυπου κ απο ενα σε καθε γωνια κ απο ενα στη μεση καθε πλευρας αλλα με φρενα γιατι σε περιπτωση σεισμου μπορει να κοψει μια βολτα τουρ μεαα στο σαλωνι.. Απο την αλλη εγω θα εβαζα μονο φυλλο καουτσουκ ενιαχυμενου με ινες παχους 8μμ για κραδασμους κ μονο. Εχει αποδειχθει σωτηρθο ακομη κ σε περιπτωση σεισμου εκτος αν ειναι ιαχυρος κ τεκτονικος.... Για σιδερενια κατσκευη μιλαμε παντα. Σε ξυλινο θα εβαζα πλαστικα τακουνια.. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν θα το μετακινω... απλα δεν θελω να παταει κατευθειαν το σιδερο στο πλακακι.
φυλλο καουτσουκ , καταμηκος εννοεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια κατασκευή! Εγώ έβαλα ρόδες. Βαρέως τύπου, Ιταλικές από τεφλόν νομίζω. Δύο σταθερές, δύο περιστρεφόμενες με φρένο. Αυτό το έκανα γιατί έχω το πορτάκι από την πίσω μεριά για να μην πειράξουν τίποτα τα παιδιά εκεί με τα φίλτρα και τρέχουμε... Έβαλα δεύτερη τιράντα και τις βίδωσα αλλά έκανα και μερικά ποντάκια με την ηλεκτροκόλληση για σιγουρια. Είναι 12 πόντοι περίπου αλλά κόστισαν 70 ευρώ...
|
||||
|
||||
![]()
ΜαστροΤακη, ωραια λυση και ευκολη την βλεπω.. μαλλον αυτο θα κανω.
να βαλω 4 ή 6? ελπιζω μονο να βρω. με αποτελειωσες! ![]() ![]() ![]() τοσο δεν θα βγει ολοκληρο το επιπλο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1 σε κάθε πόδι, για να αλφαδιάσεις σωστα τη βαση
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|