|
|||
|
|||
![]()
Ύστερα από ένα διήμερο απουσίας μου γύρησα σπίτι και τι να δω ; Τις δύο μελανοταινίες (nosemanni και lacustris) σε κακό χάλι ! Σαν να είναι πρισμένες και ξεφτισμένες ! Η lacustris μάλιστα σαν να έχει φυσαλίδες στο σώμα της. Κάνω την προγραμματισμένη αλλαγή (μόνο που κάνω 75% αντί για 30% λόγω των γεγονότων) και βλέπω δύο neon tera νεκρά στο φίλτρο ! Ένα κολυμπάει τώρα και τα άλλα 3 αγνοούνται ! Έψαξα αλλά τίποτα (είναι και δύσκολο γιατί έχω αρκετά φυτά) !
Μετρήσεις normal Επί της ουσίας ... 1) Όπως μπορείτε να δείτε στο topic Παράσιτο (Camallanus) την τροφή την εμποτίζω σε σιρόπι Vermox . Μπορεί αυτό να προκάνλεσε κάποιο πρόβλημά ; 2) Την Παρασκευή κοίταζω κάποια στιγμή το ενυδρείο και βλέπω μία τεράστια μύγα μέσα να επιπλέει ! Την αφαίρεσα αμέσως. Δεν μπορέι να έμεινε πολύ ώρα διότι την είχα δεί να κυκλοφορεί από λίγη ώρα πριν από οταν την βρήκα στο ενυδρείο. Μήπως όμως μόλυνε το νερό ; Please Help γιατι έχω στεναχωρηθεί και προβληματιστεί πολύ ! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|