|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια...για αλλη μια φορα ανατρεχω εδω για τα προβληματα μου...
λοιπον σε 120 καρφουρισιο ενυδρειο με καρντιναλς τσερυ μπαρμπς και ροδοστομους εχω πολλα φυτα μεσα και ταχειας αναπτυξης...εχω co2 και χρησιμοποιω ΑΟ... στο δικτυο εχω gh=12 kh=10....με αναλογια ΑΟ/δικτυου = 3/1 περιπου ..πετυχα νερο με gh= 6 kh= 5 με 60 φυσαλιδες το λεπτο ειχα περιπου πεχα 6.6.... μετα απο 3 μερες η σκληροτητα ηταν gh=8 kh= 6...ανεβηκε ![]() ![]() εχω υποστρωμα της sera...δεν εχω καθολου πετρες και αρχικα υποψιαστηκα το χαλικι...αν και ειναι απο πετ σοπ ειπα να το δοκιμασω με ακουαφορτε και δεν αφρισε..... απο χημικα βαζω σαν λιπασματα το γενικο και το σιδηρο της seachem και προσθετω ΚΝΟ3 και ενυδρο αλας φωσφορικου νατριου (fleet enema) οι μετρησεις χθες βραδυ ηταν...gh= 12 kh= 10 πεχα =6.8-7...ΝΗ3=0, ΝΟ2=0, ΝΟ3=5, PO4=1, Fe=0.25mg/lt με τεστ ΑPI.... το φιλτρο ειναι εσωτερικο και εχει μεσα σφουγγαρι υαλοβαμβακα EHFI mech EHFI fix...... πως γινεται να ανεβαινει η σκληροτητα??? να προσθεσω οτι ΑΟ λειτουργει αψογα με καινουρια φιλτρα -μεμβρανη και ελεγμενη και με tds που δειχνει 0. παρακαλω τα φωτα σας!!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
GH KH επεσαν | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-12-07 22:57 |
GH-KH-PH | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 24-11-07 12:51 |
Tetratest GH/KH | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-06-06 22:42 |
gh,kh | rita | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-10-05 15:06 |
XAMHΛΟ KH GH | hejo | Malawi | 6 | 01-05-04 10:04 |