|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το πρωί , ο STC-1000 στο τροπικό δούλευε μια χαρα. έδειχε 26,7 όπως συνήθως, μετά από καμιά ώρα που τον ξανακοίταξα είδα αυτό
![]() σας έχε συμβεί κάτι παρόμοιο ; Εχω έναν άλλο προσωρινά και το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα αλλάξω αισθητήρα και θα πεταχτώ μέχρι την ΕΨΕΜ να πάρω μερικούς να έχω. Τελικά πρέπει να πάρω και αλλόν ένα STC-1000 γιατί με 3 ενυδρεία χρειάζεται, μπορώ να τον χρησιμοποιώ και στη προετοιμασία του νερού για τις αλλαγές
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον ο αισθητηρας ευθυνεται.
Ζεστουλα εβγαλε στο ενυδρειο, παντως ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί και να τα έπαιξε, εμένα μετά από 1 + χρόνο λειτουργίας έκανε restart ξαφνικά, άλλαξε αισθητήρα στην αρχή και μετά βλέπεις για ολική αντικατάσταση.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το τροπικό με τους ροδόστομους σε αυτή τη θερμοκρασία το έχω το καλοκαίρι 26,5-26,7 και το χειμώνα 25,9 με 26,2 ------------------------- Ενα χρόνο ακριβώς τον έχω και εγω, στο χρόνο να χαλάσει ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 29-08-14 στις 11:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη άλλαξε τον αισθητήρα, σε εμένα από την μια στιγμή στην άλλα έδειχνε 13 βαθμούς
Καλό είναι τον κοντρόλερ να μην τον έχεις κλειστό μέσα σε κουτί γιατί το καλοκαίρι ψιλοτσαζέβει με την ζέστη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ¶λλαξα αισθητήρα και όλα καλά, αυτό ήταν τελικά
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 29-08-14 στις 19:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι φισάκι έχουν... Τάκη;
Βάλε καμιά φωτογραφία (και τιμούλα)... γιατί τα έχουν "παίξει" και κάτι δικά μου, από άλλη εταιρία (εγώ έλεγα να τους αλλάξω τα θερμίστορ).- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2,80 ο ένας , για αυτό πήρα 4 να έχω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τότε... ΙΣΩΣ να μπορώ να κολλήσω αυτό που έχουν... τα δικά μου.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδώ http://www.epsem.gr/pdfs/eliwell_pdf.pdf στη σελίδα 2 έχει φωτό
|
||||
|
||||
![]()
ΙΣΩΣ να κάνει και κάτι σαν αυτό...
PTC καρφί -20°C...+110°C Καλώδιο μπλεντάζ, με μεταλλικό άκρο 15 cm Το αφήνω... να το δούμε παρέα.- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με STC-1000!!! | leonidas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 54 | 29-09-14 20:47 |
ρυθμιση stc-1000 | bazelakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-08-11 01:31 |