|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα θα χρειατω λιγο βοηθεια στο να κανω την επιλογη των ψαριων στο REEF μου.
το ενυδρειο ειναι 95*65*55 εχει πολυ λιγο αραγωνιτη και μέτριο βραχο με πολλές κρυψώνες! συγκεκριμένα ο βραχος στήθηκε για να μπορει να εχει αρκετες κρυψώνες για ψαρια.... μεσα στο ενυδρειο μου αυτην την στιγμη εχω 4tectus και 4 trochus σαλιγκαρια. εχω εναν μανταρινω και 2 κλοουν. τα ψαρια που θελω να βαλω ειναι 2 cardinal kaudern 1 zebrasoma Desjardini 1 blue tang 1 yellow tank 1 Chelmon Rostratus 2 cardinal kaudern 1 Ζευγαρι Pseudanthias squamipinnis 6 Chromis Viridis 2 Nemateleotris magnifica ή decora αν γινεται πρεπει να βαλω καποια ψαρια μαζι??? ξερω οτι πρεπει να μπουν 1α τα μικρα απλα θελω στην 1η παραγκελια να βαλω 2-3 ψαρια που ειναι λιγο πιο μεγαλοσομα για να εχω κινηση!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη ψαριων | karterhs | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 31-01-12 03:05 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ.... | stavr0s1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-12-09 00:10 |
νεος ενυδρειο . επιλογη ψαριων | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-01-09 21:56 |
επιλογη ψαριων | steady | Malawi | 20 | 07-01-07 23:14 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ 2 | GC | Malawi | 9 | 25-05-04 16:14 |