|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα πήρα έναν μονομάχο της τελευταίες μέρες και νομίζω ότι είναι αρρωστος τον βλέπω συνεχεία κάτω στο υπόστρωμα και κάθετε ελάχιστες φορες τον εχω δει να κολυμπάει.... ειναι φουσκωμενη η κοιλιά του και σκεφτομαι μηπως εχω να κανω με σκουλικια βαζω μια φωτο δεν ξερω αμα σας βοηθαει ....
Το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα. Το φιλτρο ειχε ετοιμη βιολογια απο το γκαποτοπο και τωρα πριν λιγο που μετρησα ειχα 5 νιτρικα αναμεσα στα 10 no2 και αμμωνια δεν μετρησα θα μετρησα σε λιγακι.. Μεσα στο ενυδρειο βρίσκεται ο μονομαχος και 5 σαλυγκαρια δολοφονει.. Οποτε ριχνω flakes δεν βλεπω να πολυ τρωει και γκρινταλ που εριξα δεν ειδα να τα τίμησε.. ![]() ------------------------- Ετσι οπως το βλεπω με παει για dropsy εσεις τι λετε ..?
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eliccaios : 11-06-14 στις 22:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Eliccaios;842377]
...και τωρα πριν λιγο που μετρησα ειχα 5 νιτρικα αναμεσα στα 10 no2 και αμμωνια δεν μετρησα θα μετρησα σε λιγακι.. [QUOTE] Εδώ δεν φάνηκε καθαρά τι εννοείς.. Το 10 πάει στα no3 ή στα no2, γιατί αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει θέμα με τη βιολογία σου..
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ειναι στρωμενο το φιλτρο απο τον γκαποτοπο το λεω και πιο πανω no2 και αμμωνια δεν εχω κανει ακομα σε λιγο θα κανω τεστ αμμωνια και νιτρωδη. μονο νιτρικα εκανα και ητανε στο αναμεσα 5-10
|
||||
|
||||
![]()
κανε και τα υπολοιπα τεστ να δουμε αν ειναι ενταξει η βιολογια σου πρωτα(που μαλον ειναι).
το ψαρι το αγορασες απο μαγαζι η το πηρες απο χομπιστα? |
|
||||
|
||||
![]()
Απο μαγαζί και δεν ειναι πολλές μέρες που το πήρα ειναι 3 μερες το πολυ αμα θυμαμαι και καλα ετσι ητανε και στο μαγαζί και γνωστό.
Νιτρικα 5-10 Νο2 0. Αμμωνια 0.
|
||||
|
||||
![]()
ε ενταξει.ητανε απτα ατυχα-τυχερα(τυχερο αφου τον πηρες εσυ και δεν πεθανε στο μαγαζι).
βγαλε κοντινες φωτογραφιες απτο ψαρι και οσο μπορεις καθαρες μπας και βγαλουμε πιο ασφαλες συμπερασμα. καταρχην καλο θα του κανεις αν σβησεις τα φωτα να μην το στρεσαρουνε.και μην τα αναβεις και πολυ. αν μπορεις να βρεις φυλλα καταπα συντομα,θα του κανουν επισης καλο.δυστυχως δεν εχω να σου δωσω,ακομα τα περιμενω απο ebay τα δικα μου. βγαλε καθαρες κοντινες φωτογραφιες απτο ψαρι.και απτο πλαι και απο πανω αν μπορεις.βαλτες εδω και βλεπουμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-12-08 21:17 |
SOS ασθενεια ικκ!!! | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 28-11-08 21:26 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |