|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα. παιδια ειμαι στο ψαξιμο για σκιμμερ και επεσα πανω σε μια διαφορα...
η εταιρια Octapus βγαζει 2 σειρες σκιμμερ?? η' βρηκα την παλλια και την καινουργια σειρα...?? το ενα που βρηκα λεει Intern ReefOctopus και το αλλο λεει Octopus Classic skimmers
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει που δεν απαντησε καποιος, τωρα εχω πιο συγκεκριμενες επιλογες.
αποφασισα να βαλω μεγαλο σκιμμερ για να ειμαι και πιο πισω καλυμενος για κατι παραπανω.... οι επιλογες που εχω βρει στο ιδιο πανω κατω κοστος ειναι οι εξης... επιλογες... Octopus Classic 1500L OTP Bubble Magus NAC66A Tunze DOC Skimmer 9011 Nyos Zen Compact Cone 160 αυτα τα 4 εχω ξεχωρισει για την ωρα... η γνωμη των θαλασσινων θα εκτιμηθει καταλληλος... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για το Octopus Classic 1500L OTP οσο αισιοδοξη να ειναι η εταιρια νομιζω οτι και στα 900 λιτρα ενυδρειο να φτανει η αποδωση του, ειμαι σουπερ... ![]() ![]() επισης στο θεμα σαμπ που αναφερεις, προσανατολιζομαι στο να κανω σαμπ, απλα να ειναι ενσωματομενο με το ενυδρειο, με ολα τα θετικα που εχει κατι τετοιο.... ![]() ![]() ![]() για ΑTS που αναφερεις, το εχω στο μυαλο μου για οταν θα σκεφτω, ξεκινησω να βαζω κοραλια... για την αρχη οχι, οπως επισης εχω στο μυαλο μου μαζι με ATS να μπει πιο πισω και ενα Zeovit reactor.....
|
||||
|
||||
![]()
http://www.google.gr/url?sa=t&source...68911936,d.ZWU
Για δες αυτο φιλε ή και το πιο μικρο πρεπει να σε καλυπτει , το νυος το ειχε γνωστος Και ειχε καλη εντυπωση σε 400 κατι λιτρα φουλ στοκαρισμενο ρεεφ
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποσα λιτρα θα ειναι το ενυδρειο?
κατι σε deltec ειδες?
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο μαζι με το σαμπ θα εχει διαστασεις 210 χ 60 χ 50 κατα 90%
οποτε μιλαμε για 630 λιτρα , καθαρα λογο σταθμης νερου γυρο στα 580 λιτρα.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το θεμα του σκιμμερ μολις εκλεισε!!!!!
![]() ![]() ![]() το σκιμμερ ειναι της εταιριας ΝΥΟS.... η σειρα που ειχε σταματησε, και εβγαλε καινουργια. στην εκθεση της γερμανιας εγινε η παρουσιαση της και τα σκιμμερ ειναι πολυ καλα και τα λιτρα που γραφουν ειναι πραγματικα... τον ανθρωπο που τα ειδε τον εμπιστευομαι, οποτε μολις εκλεισα το σκιμμερ... Nyos® Quantum® 160 με το καλο να δεχθω τον πρωτο μερος του εξοπλισμους για το θαλασσινο μου!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο ματι παντως φαινεται φοβερο!!!
καλοδουλευτο το σκιμμερακι. επο ελλαδα θα το παρεις ή εξωτερικο;
|
||||
|
||||
![]()
Απο Ελλαδα, απλα περιμενω να μας πουν ποτε ξεκινανε να στελνουν...
|
||||
|
||||
![]()
Καλως να το δεχτεις Θαναση , δειχνει καλο φιλε
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
δειχνει καλο, το ειδε απο κοντα εμπιστο ατομο, ειναι αξιοπιστη εταιρια και ειναι καινουργια σειρα...
πιστευω οτι για τα λεφτα που ηθελα να διαθεσω, εκανα καλη επιλογη... ![]() ![]() θα δειξει... σας ευχαριστω και για την βοηθεια σας και για την ζαλαδα που σας προκαλεσα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο οπτικής άποψης φαίνεται super, μακάρι να σου βγεί και στην λειτουργία το ίδιο!
Καλορίζικο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα η καινουρια αν σκεφτω οτι θα εχει βελτιωσεις... φανταζομαι οτι θα ειναι εστω το ιδιο με τα προηγουμενα αν οχι λιγο πιο καλο... ιδωμεν... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να κι αλλος αλμυροκαμμενος...
![]() ![]() αντε, καλη αρχη!!
|
||||
|
||||
![]()
θα σε κανω να κατεβεις βολτα να το δεις... χαχαχαχαχα
κι αν δεν κατεβαινεις... μετατρεπω το μεγαλο στο μαγαζι... χαχαχαχαχ
|
||||
|
||||
![]()
με το σκιμμερ και στο ξεκινημα μου, δεν αρχησαμε καλα...
![]() ![]() μας ενημερωσαν χθες οτι το μοντελο λογο εκθεσης εξαντληθηκε και δεν εχουν να στειλουν... απαντησαμε ενα τρελο μαιλ... αλλα μαλλον πρεπει να ψαχνω για αλλο σκιμμερ.... η τρελη απαντηση ελεγε, οτι επιδη μας ειπαν οτι εχουν, το παραγγειλαμε και τωρα μας το ακυρωνουν, να μας στειλουν στα ιδια χρηματα το μεγαλητερο μοντελο.... κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειμαι τοσο τυχερος, αλλα ειμαστε σε αναμονη... αλλιως μετα παλι στο ψαξιμο..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειμαι αντιθέτος πλέον στο skimmer. Καλύτερα ξόδεψε τα χρήματα του skimmer σε άλλον εξοπλισμο κ φτιάξε ενα ats να ευχαριστηθεις κ ταϊσμα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα ξεκινησω με σκιμμερ κανονικα και στην πορια και οσο θα συνηθιζω το θαλασσινο θα γινονται προσθηκες... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κι εκει που ειπα να ξεκινησω απο ενα ενυδρειακι , ευκολο και χωρις πολλες απαιτησεις... φτασαμε να ξεκιναω τον εξοπλισμο μου με ενα σκιμμερ θηριο....
![]() ![]() τελικα κλεισαμε το μεγαλο μοντελο.... NYOS® Quantum® 220 Tank Size 500 - 2.000 Liter Pump Quantum® 3.0 Air max. 2.200 l/h Power 22 W Dimensions 23.5 x 31 x 60.5 cm 60 εκατ. υψος... εμενα μου φενετε θηριο, η' οντος ειναι?? ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
skimmer tunze 9215 * *vs skimmer tmc skim 1500 | subaruga | Φίλτρανση | 0 | 01-05-14 18:27 |
Κρεμαστο skimmer..ερωτηση. | leonidastria | Φίλτρανση | 9 | 03-02-13 02:10 |
ερωτηση για skimmer | 6981giwrgos | Φίλτρανση | 16 | 27-06-10 23:04 |
skimmer | harris samos | Φίλτρανση | 8 | 16-09-09 21:17 |
ερωτηση για SKIMMER... | thanasis76 | Φίλτρανση | 3 | 09-05-08 22:10 |