|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα τα αγορια απο τις Μ. Parva ειχαν πολλα κεφια και ειπα να τις φωτογραφισω για να σας δειξω τι χανετε οσοι δεν τις προτιμάτε στα ενυδρεια σας...
![]() Εδω κανουμε την βολτα μας... ![]() Αλλα εδω μας κολλαει το εταιρος αρσενικος και θελει κοντρα... ![]() Οποτε χωρις να χασουμε χρονο,αρχιζει ο "χορος"... ![]() ![]() ![]() Οσπου το ενα αγορι μας βαρεθηκε και την κοπανησε... ![]() Και ο νικητης του χoρου ωρα να παει να βρει κανα κοριτσι... ![]() ![]()
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 31-10-13 στις 02:17 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια φαση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Olympus E-3 με τον olympus digital ED 50 f2 MACRO
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μητσε,πανέμορφα ψάρια.Να τα χαίρεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα ψαρια και πολυ καθαρες φοτο, μπραβο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφα, πράγματι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ όμορφα ψάρια και ωραίες φωτογραφίες πράγματι. Τα ψάρια τι μέγεθος έχουν τώρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιπου 8 εκατοστα.
|
|||
|
|||
![]()
Σκεφτόμουν να τα βάλω κι εγω γιατι μου αρέσουν πολυ αυτα τα ψάρια αλλα ενώ έχω το ph που τους ταιριάζει (6,8-7), βλέπω στο προφίλ τους ότι θέλουν gh 12 -16 ενώ εγω έχω αρκετα πιο χαμηλά (περίπου στο 6).
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποιο σαιτ βλεπεις αυτο το προφιλ?
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερα χρωματα.Εντυπωσιακα ψαρια πολυ
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη αφού μας βάζεις σε πειρασμούς
![]() δεν γράφεις και δυό λόγια για τις συνθήκες διατήρησης τους? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω λογια απλα φοβερα ψαρια
![]() ![]() ![]() Εντωμεταξυ μπηκα και εψαξα αυτο που μου ειπες και οντως στη λιστα με την επικινδυνοτητα ειναι ηδη στη μεση ....δυσκολα τα πραγματα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα το ειδος αυτο ειναι αρκετα ευπροσαρμοστο σε διαφορες παραμετρους νερου κοντα στο ουδετερο αλλα πιο δυσκολο στο να μεγαλωσεις τον γονο του,γι αυτο και ειναι τοσο σπανια.
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειες φωτογραφίες. Επαγγελματικού επιπέδου. ¶ξιος!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πανεμορφα ψαρια, ωραιες φωτο μπροβο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
όμορφα ψάρια
δείχνεις μια και τα θηλυκά; |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ψαρια και πολυ ωραιες φωτογραφιες.
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα νεο απο τις κουκλες;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς επίδειξη ή αποφυγή; | nikosm1 | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 7 | 24-11-10 23:43 |
Επίδειξη κατασκευής ενυδρείου | dimitrig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-05-06 08:44 |
Αιφνίδιος θάνατος Melanotaenia Parva & Preacox | Apostolis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 10 | 01-11-05 19:02 |
Melanotaenia | Christodoulos Diamantidis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-02-05 16:32 |