|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα ξεκίνησα την εβδομαδιαία αλλαγή νερού και διαπίστωσα ότι το φίλτρο μου χάνει στου σφιγκτήρες πάνω στο λάστιχο στην ένωση με τις βάνες...Τώρα το ενυδρείο προσωρινά τρέχει με ένα εσωτερικό,τι πρέπει να κάνω για το εξωτερικό πάω για νέες βάνες;Το φίλτρο είναι της Elite το Crystal FLO 80...
Έχω ένα acei μπουκωμένο και από μέρα σε μέρα το περίμενα,πόλυ φοβάμαι μήπως το στρέσαρα τρελά σήμερα... ![]() Την γκαντεμιά μου μέσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε βαζεις και καμια φωτο καλυτερα?
για ποια λαστιχα μιλας?εξοδου και επιστροφης? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λοιπόν μπαίνει το λάστιχο εκεί που είναι ο κύκλος,το γκρι βιδώνει μέχρι πάνω,ε...στην κάτω πλευρά του χάνει...δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι οκ καταλαβα.
το γκρι κοματι που βιδωνει και σφιγγει το λαστιχο εχει φλατζα η oring απο κατω εκει που χανει?τα εχεις στα χερια τα βανακια υποθετω.η δεν τα εχεις βγαλει? επισης ειναι σιγουρο οτι τα βιδωνεις σωστα και δεν τα βιδωνεις στραβα? αν τραβηξεις το κομματι με το ανοιχτο γκρι χρωμα(το σφιγκτηρα) προς τα πανω οσο παει,δες και το αλλο κοματι με το σκουρο γκρι μηπως εχει ραγισει αυτο και δεν ειναι στο σφιγκτηρα το προβλημα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,καλό βράδυ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη st@vros : 16-05-14 στις 00:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() με τη βιολογια δε θαχεις προβλημα λογικα,αλλα ταισε ελαφρα κανα δυο μερες τωρα μολις το ξαναδουλεψεις και κανε και καμια μετρηση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με PH | Pitsiovic | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-04-13 01:32 |
Πρόβλημα 3 σε 1 | lousfakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-06-08 01:40 |
Πρόβλημα με Τ8 | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-05-08 12:48 |