|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Μόλις παρέλαβα ενα ενυδρείο 35l καθαρά απο συνχομπίστα (ευχαριστω αγαπητε kalafan ) με σκοπό να μετακομίσω τον μονομάχο μου (splendens).αυτη την στιγμή ο μικρός βρίσκετε στο 15λιτρο με ενα εξωτερικό φίλτρο sunsun hbl 501 .δυστυχώς δεν έχω πάρει τεστ λόγω οικονομικης δυσκολίας ,αμμωνία μέτρησα μόλις τώρα (ευγενικη χορηγία με το ενυδρείο) και είναι μηδέν.Μπορώ αφου βάλω στο νεο ενυδρείο νερό ,αντιχλώριο να βάλω το φίλτρο που τρέχει ήδη ?το ψάρι πότε να το βάλω? Έχω αλλο ενα εσωτερικο φίλτρο με spray bar hailea που θέλω να το αποφύγω. Επίσης εχω μπεζ- λευκη χαλαζιακη άμμο απο πετσοπ ,να την βάλω ?πρέπει να την πλύνω? Ευχαριστω εκ τον προτέρων και συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή ενυδρείου | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 06-02-09 11:46 |
Αλλαγή σύνθεσης ενυδρείου | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 69 | 29-03-08 11:38 |
Αλλαγή ενυδρείου αλλά πώς? | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 08-12-07 02:13 |
Αλλαγή ενυδρείου | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 01-03-07 05:19 |
Αλλαγή στο set up του ενυδρείου | Access | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-06 00:25 |