|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρεται κυριοι και κυριες.παρακολουθω και λιγο καιρο το forum και μπορω να πω πως ειναι αρκετα επιμορφωτικο.ειμαι και εγω ενας απο τους Πετσοπαδες,και μαλλον θα με κραξετε για αυτο :P . δουλευω εδω και 5 χρονια σε γνωστη αλυσιδα.πριν απο 3 χρονια που πεθανε ο πατερας μου,κληρονομισα ενα ενυδρειο,πριν απο λιγο καιρο εσπασε και το αφησα για λιγο στην ακρη.ελα ομως που ειχα κληρονομισει και το μικροβιο.ετσι λοιπον αγορασα και εφτιαξα και εγω το δικο μου ενυδρειο.
τα ψαρια ειναι καθαρα δικη μου επιλογη και εννοειται πως εχω κανει λαθη... περιμενω τις αποψεις σας. να ξερετε πως οτι μπορω να κανω για να βοηθησω θα το κανω. ευχαριστω εκ των προτερων, φιλικα Κωστας ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
new guy is in the tank | Singha | Bettas | 16 | 26-04-10 21:43 |
Aλλαγή tank | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-02-08 16:02 |
DIY Tank | mellatonin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 17-01-07 11:44 |
νεο tank 240 lt | sifo | Malawi | 3 | 20-02-06 14:13 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |