|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και καλως σας (ξανα)βρηκα
![]() Εχοντας,χρονια,στο μυαλο μου ενα θαλασσινο ενυδρειο,και μην αποφασιζοντας να το ξεκινησω, ειτε για λογους οικονομικους(το σημαντικοτερο),ειτε μην ξεροντας ποιο απο τα δυο μου, υπαρχοντα ενυδρεια(γλυκου νερου),θα ξεστησω,το 200αρι η το 450αρι, ξαφνικα βρεθηκα με ενα 60αρι,ενος φιλου που το παρατησε,με βραχο και αραγωνιτη, εσωτερικο φιλτρο (πισω απο την πλατη) και εναν κυκλοφορητη. Παρηγγειλα,ηδη ΑΟ,αντιφωσφορο και θα ηθελα τα φωτα σας για τα επομενα βηματα μου... Το ενυδρειακι ειναι αυτο: http://www.hailea.com/e-hailea/product1/fa400.htm Ο βραχος κι ο αραγωνιτης,αν και αγοραστηκαν ζωντανοι,κατα τον προηγουμενο ιδιοκτητη, εμειναν στο νερο χωρις κυκλοφορια και θερμανση. Η κατασταση του βραχου τωρα εχει καπως ετσι ![]() Ρωταω λοιπον ποια θα ειναι τα επομενα βηματα,αν θελω να αναστησω αυτο το ενυδρειο? Θα ηθελα να βαλω δυο κλοουνακια και καμια γαριδα,κι αν ειναι δυνατον, κανα ευκολο κοραλακι προς τερψιν των μικρων παιδιων,κι αν κερδισω αυτο το στοιχημα, να ξεστησω τελικα το 450αρι με τις αφρικανες και να το κανω ενα fish only . Αποριες: Ποιο καλο και φθηνο ![]() Αν γνωριζει και καποιος αυτο το σκιμερακι,κι αν κανει για τα 60 λιτρα? http://www.ebay.com/itm/RESUN-Aquari...3D291064458824 Περιμενοντας τις απαντησεις σας, Ευχαριστω εκ των προτερων SteliosV Δημοσιεύσεις: 1 Εγγραφή: 10 Ιαν 2011, 11:25 pm Πληροφορίες ενυδρείου: freshwater
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαγιατικο δωρο | akoulis | Tanganyika | 7 | 15-05-11 14:22 |
Δωρο Αστακός... | aaaooll | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 14 | 02-02-09 21:53 |
δωρο για την αδελφη μου. | johnpalavos | Bettas | 13 | 08-12-07 13:24 |
Δωρο wallpaper | sifo | Φωτογραφίες μελών | 6 | 10-06-07 10:08 |
Δωρο...cayman 50...Ευχαριστω | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 12-02-07 13:37 |