|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε όλους
ψάχνω να βρω μια λύση , για την ψύξη του ενυδρείου μου και χρειάζομαι την βοήθεια σας . το ενυδρείο είναι 450 lt η θερμοκρασία το καλοκαίρι όταν έχει πολύ ζεστη ανεβαίνει 32 βαθμούς εγώ θέλω να την κρατάω γύρο στους 27-28 η πρώτη λύση είναι το chiler αλλα τα χρήματα είναι πολλά και δεν περισσεύουν η δεύτερη λύση είναι ανεμιστήρες , το πρόβλημα εδώ είναι ότι το ενυδρείο βρίσκετε κάτω από την τηλεόραση (που είναι κρεμασμένη στον τοίχο) φοβάμαι μην της κάνω μεγαλύτερη ζημια με την επιπλέον εξάτμιση χρειάζομαι λοιπόν τη βοήθεια σας , ίσος από κάποια παιδιά που exxoun αντιμετώπιση παρόμοιο δίλημμα για να βρω μια λύσει
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέση ενυδρείου μας | Coolnick | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 22-11-13 00:22 |
Ερωτήσεις για ψύξη ενυδρείου | stratosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 27-07-13 10:37 |
Η ομάδα του GAB στην 1η και 2η θέση του 1ου Διεθνή Διαγωνισμού Βιοτοπικού Ενυδρείου | kgf12345 | Greek Aquarist's Boards | 223 | 29-10-12 13:11 |
Θέση ενυδρείου στο σπίτι | AXEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-06-07 19:15 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |