|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σας
Ενα νέο project εχω στα σκαριά εδω και καποιες μέρες. ένα ενυδρείο 1.80Χ55Χ65 (600+ λίτρα) , το ενυδρείο είναι της εταιρίας Abyssos και θα φιλοξενήσει τα αγαπημένα μου channa aurantimaculata. το ενυδρείο φυσικά θα γίνει species tank γιατι ότι κινείτε εκτελείτε > ![]() βήμα βήμα η εξελιξη του και ο εξοπλισμός του η γυάλα ![]() η γυάλα με τις διπλές κοντρες πάνω κάτω ![]() ![]() πρωτο γέμισμα (φυσικά επιτυχημένο) ![]() το ενυδρείο ετοιμο να μου ερθει Θεσσαλονίκη, προστέθηκε και και φασα σε χρωμα βεγκε οπως και φελιζολ στον πατο ![]() το ενυδρείο πλέον πάνω στη βαση του , ιδιοκατασκευη με κοιλοδοκο 5χ5 και 5χ7 και ντυσιμο σε χρωμα βεγκε επίσης. εδω βλεπετε και τα 75 κιλά λεπτοκοκη αμμο που θα μπει στο ενυδρειο. ![]() πρωτη δοκιμη δικια μου για να δουμε αν αντεχει η βαση και το πατωμα ![]() ![]() η πλάτη βαφτηκε με οικολογικο πλαστικο μαυρο χρωμα kraft ![]() πάμε στα φίλτρα τωρα, 2 Χ 1200 λιτρα την ώρα της aquanova. οικονομική και πάρα μα πάρα πολυ καλή επιλογη . αθορυβο , πίεση φοβερή και μεγαλο καδο για τα υλικά μας. ![]() ![]() ![]() φωτιστικο κρεμαστό 2Χ80 watt T5 της aquanova επίσης ![]() ![]() ![]() η διακοσμηση του θα ειναι ρίζες red moorwood και φυτα χαμηλων απαιτησεων ![]() ![]() ![]() ![]() ελπίζω να σας αρεσει . να πω οτι στα φίλτρα εχει μπει 3 λιτρα ετοιμο βιολογικο (μπόλι). περιμενουμε φυτά , θα παω να παρω πετρες και χαλικάκι για να τελειωσω με τη διακοσμηση και περιμενω τις εντυπώσεις σας. ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
180l channa | stampolis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 7 | 24-03-13 14:24 |
Channa Micropeltes 45cm | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 17-03-13 23:00 |
Tα Snakehead Channa Micropeltes του Στεφανου | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 11-09-12 21:39 |