|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά!!
![]() Αγόρασα ένα ενυδρείο το οποίο δεν είχε καπάκι λόγο κρεμαστού φωτηστικού.Το πρόβλημα είναι πως το νερό εξατμίζεται γρήγορα με αποτέλεσμα να ακούγεται ο ήχος του νερού απο το φίλτρο..είναι λίγο εκνευριστηκό όταν θες να κοιμηθείς (το ενυδρείο είναι στο δωμάτιο μου ![]() Λόγο του επαγγέλματος του πατέρα μου και την πείρα που έχω αποκτήσει τόσα χρόνια δουλεύοντας απο πολύ μικρός μαζί του θα φτιάξω ένα ξύλινο καπάκι μαζί με τζάμι για να μην επιρεάζεται το φωτιστηκό. Ευτυχώς το ενυδρείο έχει βάσεις για να στηριχτεί το καπάκι και μάλλον δεν θα χρειαστεί να κάνω πολλές πατέντες...θα γίνουν τρύπες για να καπάκι ώστε να ταϊζω αλλά και (αν βρω μέχρι αύριο) ανεμιστηράκι για το καλοκαίρι. Θα ακολουθήσει αρκετό φωτογραφικό υλικό ![]() Πάρτε μια ιδέα του ενυδρείου: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκι ενυδρείου | george1995 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-08-10 16:14 |
Καπάκι ενυδρείου! | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 30-11-07 18:21 |
Καπάκι ενυδρείου | sexygirl01 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-10-07 08:51 |
Καπάκι ενυδρείου. | GC | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 08-06-04 20:19 |
Καπάκι Ενυδρείου | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 08-06-04 17:20 |