|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν 4 μέρες έβαλα στο ενυδρείο μου 2 νεαρες μονομαχίνες.Υποθέτω οτι είναι νεαρές λόγω μεγέθους(σχεδόν δύο φορές μικρότερες απο τον μονομάχο του ενυδρείου).Της πήρα για να δώ συμπεριφορές (αφού είναι του ίδιου είδους ψάρια)και ενδεχωμένος για ζευγάρωμα αν και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αναπαραγωγή.Παρ'ολα αυτά όμως άν δώ κάποια κίνηση για φωλιά κ.λ.π. θα πάρω στα σοβαρά και την αναπαραγωγή.Σήμερα κοιτάζωντας το ενυδρείο είδα τον μονομάχο...μαδημένο...!Το ραχι'εο και το κοιλιακό του πτερύγιο είναι ξεφτισμένα-δαγκωμένα-κουρελιασμένα!Πρόκειται για ασθένια ή το έκαναν τα κορίτσια?Δεν διαπίστωσα να τον κυνηγάν αν και της αποφέυγει συστηματικά.
Εχει τύχη σε κανέναν?Δέ ξέρω αν θέλω να είναι ασθένεια ή αν πρέπει να δεχτώ οτι ο μονομάχος μου είναι μπουνταλάς και τον κοπανάν οι γκόμενες.. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξενα μονομαχοφορουμ και "βιοτοπικοτητα" στο εξωτερικο. | kgf12345 | Bettas | 15 | 09-01-14 23:29 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |