|
|||
|
|||
![]()
σας παρακαλω πειτε τη γνωμη σας .τι ψαρι ειναι, επειδη τα εχω μπερδεψει και ειναι εγκυος;ειναι πρωτη φορα και δεν ξερω αν ειναι και αν ναι ποτε πρεπει να τη βαλω σε γεννηστρα.
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον είναι Poecilia sphenops, κοινώς molly.
Το δικό σου πρέπει να είναι μία από τις χρωματικές παραλλαγές που έχουν γίνει. http://www.tsamisaquarium.com/Poecilia%20sphenops.htm |
|
||||
|
||||
![]()
...εμένα πάλι μου φαίνεται για platy...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα οτι ειναι platy.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ki emena mou senete gia platy. Kai nomizo pos einai kai arseniko. Alla mporei kai na xegelaei kai i foto.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θηλυκό Platy (πιθανώς τύπου Mickey Mouse). Μάλλον δεν είναι έτοιμη να γεννήσει ακόμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο τότε που δημοσιεύτηκε μέχρι τώρα, μπορεί να γέννησε κιόλας...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οχι παιδια δεν γεννησε ακομα και η κοιλια δεν αλλαξε ωσ προς το φουσκωμα
|
||||
|
||||
![]()
"Ανεμογκάστρι" θα ήταν...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Το ψαράκι σου είναι Μίκυ Μάους Πλάτυ και θέλει μέρες για να γεννήσει. Θα τη καταλάβεις αν δεις,κάθετα,την κοιλιά της που θα παρουσιάσει μια κάθετη γραμμή και θα αρχίσουν να φένονται τα λέπια στην κοιλιά της πιό έντονα. Μην την βάλεις σε γεννήστρα μπορεί να έχεις πρόβλημα όπως είχε τύχει σε μένα. Καλή επιτυχία.
Τζίνια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα βοηθούσε όλους πιστεύω. |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω ειχα επιχειρησει να βαλω ενα μολυ σε μια γεννηστρα λιγο πριν γεννησει και τ'αποτελεσμα ηταν οχι μονο οτι "κρατησε" τα μωρα(αν αισθανθουν αγχος δεν τα γεννανε μετα απ'το φυσιολογικο χρονικο διαστημα)αλλα τελικα ψοφησε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας. Είχα μια πολύ όμορφη balloon Platy αλλά του άκουσα, καθώτι ήταν η πρώτη μου επαφή με τον κόσμο του ενυδρείου, όταν μου είπαν να την κρατήσω στη γεννήστρα μέχρι να γεννήσει. Έμεινε για 2 βδομάδες μέσα με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα ισορροπίας, φυσικά δεν γέννησε ποτέ, και να τη χάσω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...η τακτική της Τζίνιας είναι μάλλον η καλύτερη, εκτός και αν θέλεις να κρατήσεις ΟΛΑ τα πιτσιρίκια!!! Αν τα θές ΟΛΑ παίρνεις ένα 25άρι και βάζεις μόνο την θυληκιά και τα υπόλοιπα τα διαβάζεις στο Board!!!
Έχε υπόψην σου οτι τα περισσότερα ζωοτόκα είναι "εν δυνάμει" εγγυμονούντα και αν πάσα όρα μπορεί να "αυτογονιμοποιηθούν" και να γεννήσουν έχοντας αποθηκεύσει σπέρμα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν ανατρέξετε στη πιό κάτω ενότητα guppies γεννητούρια θα βρείτε αρκετά κατα τη γνώμη μου ενδιαφέροντα για την περίπτωση των ζωοτόκων ψαριών....
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ακουστε τι επαθα..απο προηγουμενη γεννα μιας ξιφοφορου ειχα σωσει ενα μωρο (προλαβα και το εβαλα σε γεννηστρα).το κρατησα 1 μηνα μεσα και αποφασισα να το βγαλω.μεσα σε μια ωρα ειχε εξαφανιστει.εν τω μεταξυ η λεγαμενη της φωτογραφιας ειχε ξεφουσκωσει χωρις εγω να την εχω βαλει σε γεννηστρα αλλα ουτε ειχα δει μωρα.λοιπον ψαχνοντας το ξιφοφορακι και ελπιζοντας οτι δεν ειχε γινει τροφη μεσα στο φιλτρο δεν το βρηκα αλλα ειδα 2 μωρα πρεπει να ειναι λιγοτερο απο μια εβδομαδα γεννημενα.τα οποια τα εβαλα στη γεννηστρα.επιδη δεν θελω να τα χασω και αυτα πειτε μου ποσο καιρο πρεπει να μενουν στη γεννηστρα τα μωρα ετσι ωστε οταν βγουνε να μην κινδυνευουν απο τα μεγαλα.ή τελος παντων πειτε μου ενα τροπο να σωζω τα μωρα μετα απο καποια γεννα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορεί να έχεις κιάλλα στο ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει δίκιο ο lasal αλλά και πάλι μπορεί αν τα αφήσεις τώρα μέσα στο ενυδρείο σου να στα φάνε. έχε υπόψιν πως μεγαλώνουν πιο αργά από τα ξυφοφοράκια και τα γκάπι. Το δικό μου τώρα είναι 1μήνα και είναι μικρότερο απο ότι ήταν τα γκάπι. Είναι σίγουρα απο το πλάτυ, τα πλάτυ είναι κάπως κιτρινοπά όχι τόσο άχρωμα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|