|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πηγα στο συνοικιακο pet shop που ειναι διπλα στο σπιτι μου,και ειχε ενα υποστρωμα μαρκας hobby την οποια δεν την ξερω!μπορει κανεις να μου εξηγησει αν ειναι καλη αυτη η εταιρια? ο ιδιοκτητης του μαγαζιου μου ειπε πως ειναι παρα πολυ καλη και οτι αυτος την χρησιμοποιει για τα δικα του ενυδρεια με τα φυτα!!
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
H hobby ειναι μια αξιοπιστη μαρκα, οχι πολυ γνωστη σε μας......το υποστρωμα για φυτεμενα ενυδρεια που βγαζει, το aqualit ειναι ειναι οκ....
|
|||
|
|||
![]()
ναι anniva aqualit λεγοτανε!σε ευχαριστω!ομως φτανει σε αποδοση τα λιπασματα μεγαλων εταιριων (tetra,sera) καλα για seachem δεν μιλαω γιατι απο οτι εχω καταλαβει απο το board ειναι το καλυτερο!!
υ.γ : μιχαλη σε ευχαριστω αλλα οχι δεν ειναι αυτο εψαξα και σε στα γνωστα shops γιαυτο και εκανα post!! ![]() μολις τσεκαρισα και την τιμη του( με ενα search στο aquaristic.net με το keyword aqualit το βρισκει ) και μου φανηκε πολυ φθηνο σε σχεση με τα αλλα!αλλα τα αλλα μετριουνται σε kg ενω αυτο σε λιτρα! το aquaristikshop εχει και την μεγαλη συσκευασια! http://www.aquaristikshop.com/artikel/Hobby_Aqualit.htm
|
||||
|
||||
![]()
Ενα θρεπτικο υποστρωμα, εχει ημερομηνια ληξης ετσι κι αλλιως.......αν τα λεφτα ειναι ιδια, παρε serra/tetra/jbl που ειναι πιο δοκιμασμενα....εφ'οσον σου ερχεται πιο οικονομικα προσωπικα θα το επαιρνα......το seachem εχει οντως διαφημιστει πολυ...
|
|||
|
|||
![]()
Ok.σαφεστατη απαντηση!
Σε ευχαριστω πολυ anniva
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|