|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο πελλος αν δεν εσιει νουν εσιει ποδκια....
Μετα απο ενα χρονο την ξεστησα και την ξαναστησα... και νομιζω... τελειωσα ![]() Η πρωτη φωτο στην αρχικη της μορφη.
|
||||
|
||||
![]()
τι ομορφα πραγματα!!!!
![]() η μικρη "βοηθητικη??" λιμνη τι ρολο παιζει επειδη δεν κατεχω απο αυτα?? και μια αλλη ερωτηση...μπορεις να ναεβασεις λιγο την σταθμη η να βυθισεις λιγο τις γλαστρες ωστε να μη φαινεται τοσο μεγαλο μερος του πλαστικου εξω απο το νερο?? σπαει τη φυσικη εμφανιση... ΜΠΡΑΒΟ!!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο για την σταθμη του νερου (εχεις δικιο) εχω σκοπο να την ανεβασω και αλλο αφου σημερα δεν προλαβα.
|
||||
|
||||
![]()
θεοπελλε εν παεις στον Βασιλη να σου καμει καναν μαθημα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εντο επιασα τουτον!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι τέλεια!!!!!
Μπράβο πολύ καλή δουλειά !!!!!
|
||||
|
||||
![]()
περαν των απαιτησεων,....εχεις τσεκαρει αν ειναι ασφαλες να αναμειξεις το νερο που ζουν τα χρυσοψαρα με αυτο των κουνουποψαρων?? το λεω γιατι υπηρξαν κανα 2 τραγωδιες με μιξη ελληνικων και ξενων οργανισμων....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχουν διαφορα οι παραμετροι του νερου για τα κουνουποψαρα, κεντρικης αμερικης ψαρια ειναι με σκληρα νερα, χωρια που εχουν μια τρελλη προσαρμοστικοτητα και δεν μασανε.
Αν υπολογιζεις ομως Ανδρο για αναπαραγωγες των χρυσοψαρων, με κουνουποψαρα μεσα ξεχνα το... |
|
||||
|
||||
![]()
οταν συλλεξαμε φυτα απο τη φυση ενας φιλος τα εβαλε σε τροπικο ενυδρειο και "ξεκληριστικε" το ενυδρειο του....αυτο επισημαινω...αν ειναι φορεις επικινδυνων παρασιτων-ασθενειων..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αρα οι δευτερες σκεψεις που εκανα σβηνονται και τα ξεχναω.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ομως, οπως ειπα και πιο πανω θα δω αν θα βαλω γιατι εχω ακουσει απο καποιους οτι τρωνε τους γονους και απο καποιους αλλους οτι δεν υπαρχει προβλημα. Βασικα αυτο με καιει Πανο. Παρα του οτι δεν θα ειναι στον ιδιο χωρο με τα χρυσοψαρα και τα κοι και με το ενδεχομενο να ξεφυγουν καποια απο την μικρη λιμνη και να πεσουν στην μεγαλη αυτο με βαζει σε δευτερες σκεψεις. Θα το ψαξω ομως το πραμα...
|
||||
|
||||
![]()
καλη επιτυχια!! ενημερωνε μας τοσο για την πορεια της λιμνης οσο και για το θεμα της μειξης των εδων...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα όταν έφερα από την φύση καλάμια για την λίμνη μου είχα τεράστιο πρόβλημα με ασθένειες από τότε ότι είναι να μπει στην λίμνη από την φύση 24 ώρες βουτηγμένο σε γαλαζόπετρα έπειτα κάλο πλύσιμο και μετά στην λίμνη |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!!!
Πάρα πολύ καλή.
|
||||
|
||||
![]()
Εχω σκάσει απο τη ζήλεια μου
![]() ![]() Θέλω και εγώ!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
φανταστικο!σου ευχομαι να το απολαυσης.θα ειθελα να κανω μια ερωτηση αν ξερεις,αν αυτο το υλικο απο τα βραχια κανει για μεσα στο ενυδρειο.
|
|
|||
|
|||
![]()
apologoumai file gia tin ka8isterisi kai signwmi gia ta grenglish...provlima me to pc mou.
Sxetika me tin erwtisi s, milame gia kataskeui ftiagmeni apo tsimento kai egw prosopika den 8a to evaza se enidrio se limni sigoura den iparxei provlima. einai kai to 8ema varous. Iparxoun alloi tropoi gia na ftia3eis kati paromio opos me polisterini.....
|
||||
|
||||
![]()
τεεεελεια ειναι!!
Θελω κι εγω μια λιμνη αλλα.. δεν εχω κηπο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
Επιτελους , ετοιμος !! | Tricky | Fish Only | 4 | 22-02-06 11:16 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Επιτελους τελειωσε !!! (ή οχι ;) | george | Malawi | 12 | 30-01-03 15:03 |