|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια...χθες εγραψα στο φορουμ οτι εχω ενα τετρα με συμπτοματα dropsy to carakiαπομονοθηκε....εψαξα παντου(λαμια)για ενυδριακο αλλα τπτ..εβαλα χοντρο αλλατι...για λιγες ωρεςκ του εκανα μια αλλαγη νερου μετα..στην γιαλα το εχω με ενα μικρο κθκλοφοριτη...παρηγκηλα απ αθηνα το baktopour perimeno shmera aurio proi να το εχω....τα ψαρακι ειναι ζωηρο αλλα δν τρωει..να ξανα βαλω αλατι?αλλαγες νερου στην γιαλα καθε μερα?τι λετε?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sera baktopur direct: Πληροφορίες - Οδηγίες Χρήσης | Thrillos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 11-12-15 10:54 |
περιμενοντας γεννες | takis07 | Ζωοτόκα | 1 | 06-02-11 01:37 |
Ektozon και Bactopur direct | Xlapatsas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 12-11-10 13:54 |
baktopur | pantzikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 05-05-07 07:08 |
Carib Sea - Ocean Direct | I. Logothetis Ltd | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 0 | 20-03-07 14:20 |