|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
Διαβάζοντας όλα αυτά τα άρθρα και βλέποντας φωτογραφίες από θαλασσινά ενυδρεία σκέφτομαι τον Σεπτέμβρη να ψάξω μήπως γυρίσω και το δικό μου ( είναι γλυκού νερού τώρα ) σε θάλασσα light reef + fish. Κοιτάξτε πως έχει το θέμα. Έχω στην κατοχή μου μια γυάλα 40x40x120 με εσωτερικό sump 3 χώρων, Θερμοστάτη 300W, αντλία στο sump 1150lt/hour και μια μικρή 150lt/hour. Καπάκι και υποδοχή για 2 λάμπες. Τώρα οι ερωτήσεις: 1.Το εσωτερικό sump θα το χρειαστώ; θα πρέπει να γίνει κατασκευή για εξωτερικό; αν ναι ο μοναδικός χώρος κάτω από το ενυδρείο είναι σε διαστάσεις 20 cm ύψος 30 cm πλάτος και 100 cm μήκος. Ιδέες; 2. Skimmer. Σκέφτομαι για το Sera Protein Skimmer 400HO. 3. Κυκλοφορητής. Sicce Voyager 2. ( Ένας είναι καλά πιστεύω ) 4. Αντίστροφη όσμωση. Aquili Reverse Osmosis Kit RO Classic ( Απαραίτητο;; ) 5. Λάμπες θα δούμε στην πορεία. Σε σχέση με τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό τι άλλο ξέχασα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γιώργος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλλασινό 80ltr, προετοιμασία | thanosmts | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 27-03-11 15:39 |
Θαλλασινό ενυδρείο BOYU TL 550 | ribas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 17 | 10-02-11 00:47 |
Μια σκέψη | alechandro | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 22-03-09 23:15 |
Σκέψη | Σπύρος Μ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-05-08 14:45 |
Poecilia Recticulata (Guppy) σε θαλλασινό...!!! | Stavros | Παραλία - Beach Bar | 3 | 29-04-06 06:50 |