|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω καταλαβει την διαδικασια κ ξερω πως γινετε.Εχω μερικα ερωτηματα ομως.
1)εχω 2φακελακια της σερα,ετοιμο με αλατι που πηρα απο τον butterfly (thanks petaloudas) μονο που το ενα ειναι λιγμενο ενα μηνα. Υπαρχει προβλημα?? 2)απο την στιγμη που σκασουν τα αβγα ποσο ζουν οι προνυμφες?? 3)για ποσα ταισματα ειναι??? Αυτα προς το παρον..Ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
1) Όχι. Έχω χρησιμοποιήσει αβγά που ήταν ληγμένα 2-3 χρόνια και απλά πέφτουν τα ποσοστά εκκόλαψης ανάλογα
![]() 2) Ζουν μερικές μέρες ανάλογα τις συνθήκες (μπορεί να μεγαλώσουν και να αναπαραχθούν κιόλας) αλλά εσύ θες να τις δώσεις στα ψάρια όσο το δυνατόν συντομότερα ώστε να μη καταναλώσουν τα ενεργειακά τους αποθέματα και χάσουν τη θρεπτική τους αξία. Μπορείς να τις μαζέψεις και να τις φυλάξεις στο ψυγείο (μέσα σε λίγο αλατόνερο) και να ταίζεις όση ποσότητα χρειάζεσαι κάθε φορά (θα ζήσουν γύρω στις 24 ώρες). 3) Δε γνωρίζω, περίμενε να απαντήσει κανένας άλλος που τα έχει χρησιμοποιήσει... |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και μια εβδομαδα έχουν εκολαφθει τα αυγά που έβαλα και έχουν μεγαλώσει ήδη τα μικρά πλασματακια.τα έχω ταΐσει σπιρουλινα δύο φορές και εδώ και μια εβδομάδα ταΐσω τα μωρά κιλλι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Μπορείς μέχρι και να αναπαράξεις (την μέθοδο ΔΕΝ ξέρω ΑΝ μπορείς να την βρεις εδώ στο forum... αλλά στο Greek Discus υπάρχει). Εγώ βάζω κάθε επόμενη μέρα... και άλλα αυγά να ετοιμάζονται. Χρειάζονται 20-30 ώρες για να βγουν σε θερμοκρασία 26 βαθμών. 3. Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα που θα βάλεις.... πόση θα βγει... και πόσα ψάρια θα τα'ί'ζεις.- |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις..
Πως θα κρατησω στο μπουκαλακι σταθερη θερμοκρασια?? Τους γονους τους αναγνωριζω οταν εκκολαφθουν??? Κ νομιζω απο το κατω κατω μερος μαζευω τον γονο ε??η κανω λαθος??
|
||||
|
||||
![]()
1. Εγώ χρησιμοποιώ ένα 20λιτρο μέσα στο οποίο τοποθετώ τον θερμαντήρα (ξαπλωμένο) καθώς και τα μπουκάλια που βγάζω την αρτέμια.
2. Να αναγνωρίσεις τους... γόνους; 3. Τι ψάρια θα τα'ί'σεις; |
|
||||
|
||||
![]()
δισκους.δισκακια δλδ ΑΝ γεννησουν.απλα θελω να παρω την εμπειρια!να δω πως γινετε για να μαι ετοιμος!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκκολαψη αυγων gertrudae-προβλημα | Salvo | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 3 | 11-12-12 00:39 |
ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΑΥΓΩΝ APPLE SNAILS-ΕΡΩΤΗΣΗ | GIWRGOS | Σαλιγκάρια | 6 | 02-02-10 01:13 |
Τεχνητη Εκκολαψη Αυγων | Pritanis | Δίσκοι | 44 | 01-01-07 19:50 |
Ευρεση αυγων αρτεμιας | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-08-06 08:23 |
Mεταφορα Αυγων | celica192tsport | Δίσκοι | 15 | 02-02-06 13:48 |