|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο μου εχει αρχισει να πιανει θαμπαδα στο μπροστινο τζαμι και πρεπει να παρω κατι για να το καθαρισω. Εχω δει τους μαγνητες αλλα εχω ακουσει ιστοριες πως πολλοι εχουν γρατσουνισει τα ενυδρεια τους. Ολοι οι μαγνητες ειναι ιδιοι ή υπαρχει καποια μαρκα που ειναι καλυτερη? Υπαρχουν και προιοντα με λεπιδες μεταλλικες ή πλαστικες και με σφουγγαρι. Τι να επιλεξω
![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καθαρισμος τζαμιου (απο μεσα) και αλατα | Vangelis21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 03-09-12 08:55 |
Καθαρισμος τζαμιου ενυδρειου απο μεσα.Με τι? | georgis4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-11-11 22:56 |
μαγνητης στο φιλτρο για να στεκεται | redman88 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 23-07-11 10:14 |
ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ | tzortzisj | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 04-02-11 15:09 |
Σπασμενος μαγνητης σε 2213 | Γιαννης Μ5 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-05-10 12:37 |